Από την ΤV στη μεγάλη οθόνη

06.08.2007
«Μόλις χώρισα» θα μας πει το χειμώνα η γνωστή παρουσιάστρια. Από ποιον χώρισε και γιατί σας το αποκαλύπτουμε σήμερα στο ΛΟΙΠΟΝ.

Μια μεγάλη έκπληξη μας επιφυλάσσει λοιπόν για το χειμώνα η Μαρία Μπακοδήμου... Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο χώρο από όπου ξεκίνησε, την υποκριτική. Όχι, δεν αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση, μιας και το «ΤV Τιγκλόν» που παρουσιάζει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο πήρε το «ΟΚ» και για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους από την υποκριτική και πολύ αργότερα τους προέκυψε η παρουσίαση.

Μια πρόταση, λοιπόν, που δέχτηκε η Μαρία πριν από λίγο καιρό την ενθουσίασε και αποφάσισε να επιστρέψει στην ηθοποιία, γιατί «μάθε τέχνη κι άς τηνε...». Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος της πρότεινε να παίξει έναν κωμικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου «Μόλις χώρισα». Πρόκειται για μια ηρωίδα που θα παίξει ρόλο-κλειδί στην εξέλιξη της υπόθεσης και θα προκαλέσει πολύ γέλιο... Μάλιστα, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου του 2008 ως απάντηση στην ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.