Έσωσε αβοήθητη γυναίκα

08.08.2007
Μια ήρεμη βόλτα με τη μηχανή του είπε να κάνει ο Κώστας Σόμμερ πριν από λίγες μέρες, αλλά πού να το περιμένει ότι αυτή θα κατέληγε σε περιπέτεια!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός περνούσε με τη μηχανή του από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και κατευθυνόταν προς την Πατησίων. Δεν φανταζόταν, όμως, ότι θα βρισκόταν μπροστά σ' ένα αναπάντεχο περιστατικό που θα διατάρασσε την ηρεμία του. Συγκεκριμένα, στο ύψος του Πεδίου του Άρεως, απέναντι από το θέατρο «Παρκ», ο νεαρός ηθοποιός έγινε μάρτυρας ενός άγριου καβγά ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι, που, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, βρίσκονταν και οι δύο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Κώστας Σόμμερ αρχικά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, όταν όμως είδε τον άντρα να τραβάει με δύναμη από τα μαλλιά τη γυναίκα χτυπώντας την κάτω, δεν άντεξε... Αμέσως κατέβηκε από τη μηχανή του, πλησίασε προς το μέρος τους και προσπάθησε να τους χωρίσει και να τους ηρεμήσει. Τόσο ο άντρας όμως όσο και η γυναίκα βρίσκονταν σε τέτοια ένταση, που λίγο έλειψε να μπλέξουν και αυτόν στον καβγά τους. Εκείνος όμως διατήρησε την ψυχραιμία του, αφού σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να τα βάλει μ ένα μεθυσμένο, κι έτσι έδρασε άμεσα. Έβαλε τη γυναίκα σε ένα ταξί, το οποίο μάλιστα πλήρωσε ο ίδιος, για να την απομακρύνει από το χώρο του καβγά, ανέβηκε στη μηχανή του και εξαφανίστηκε! Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το γνωστό ηθοποιό δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για το περιστατικό, καθώς είναι μάλλον της άποψης «κάνε το καλό και ρίξ το στο γιαλό!».