Ερωτική απόδραση στο Μόντε Κάρλο

03.08.2007
Ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι είναι το φετινό για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Σέρο Μύρτα. Το ζευγάρι από τη στιγμή που έσμιξε, πριν από περίπου τέσσερις μήνες, ζει μοναδικές στιγμές ευτυχίας.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Σέρος και Νατάσα πριν από λίγο καιρό βρέθηκαν στην Αυστραλία, όπου η τραγουδίστρια έκανε κάποιες εμφανίσεις συνδυάζοντας διακοπές και εργασία. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για πραγματικές διακοπές, αφού οι δυο τους σε λίγες μέρες θα βρεθούν στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο.

Ήταν ένα ταξίδι που η γνωστή τραγουδίστρια ήθελε να κάνει εδώ και πολύ καιρό, αλλά είτε δεν παρουσιαζόταν η κατάλληλη ευκαιρία είτε δεν είχε την κατάλληλη παρέα κι έτσι το ανέβαλλε διαρκώς. Φέτος όμως, που ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του γοητευτικού Σέρου, αποφάσισε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει αυτό το ταξίδι.

Έτσι, πριν από λίγο καιρό πρότεινε στον καλό της να περάσουν λίγες ημέρες του Αυγούστου στο Μόντε Κάρλο. Εκείνος όταν άκουσε την πρότασή της αρχικά φάνηκε διστακτικός και απέφυγε να της δώσει οριστική απάντηση. Λίγες ημέρες μετά, όμως, το θέμα ήρθε και πάλι στο επίκεντρο, αφού ο αγαπημένος της είχε ετοιμάσει μια φανταστική έκπληξη. Την προσκάλεσε λοιπόν σε δείπνο και της πρόσφερε τα εισιτήρια για το κοσμοπολίτικο θέρετρο, ενώ παράλληλα την ενημέρωσε πως είχε ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες για να μείνουν αυτές οι διακοπές αξέχαστες και στους δύο. Το ζευγάρι θα αναχωρήσει για το μαγευτικό Μόντε Κάρλο στις 10 Αυγούστου και θα παραμείνουν εκεί έως τις 20 του μήνα. Με την επιστροφή της, άλλωστε, στην Αθήνα η Νατάσα θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αφού θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τις εμφανίσεις στο «Βοτανικό» τη χειμερινή σεζόν.