Επιτέλους, μόνοι με τα παιδιά

06.08.2007
Στο εξοχικό της στη Χαλκίδα θα περάσει τον Αύγουστο η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί φυσικά με το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους. Μακριά από κάμερες και «ενοχλητικά» τηλεφωνήματα, περνούν το καλοκαίρι ανέμελα παρέα με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα καταστρώνουν τα επαγγελματικά τους σχέδια, ώστε να κερδίσουν για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν τις εντυπώσεις!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Θα είμαι όλο το καλοκαίρι στο εξοχικό μας στη Χαλκίδα με το σύζυγό μου και τα παιδιά μας. Θέλω όταν έχω ελεύθερο χρόνο να τον αφιερώνω στα παιδιά μου. Από την άλλη, έρχεται μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά και προετοιμαζόμαστε, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι, είπε στο ΛΟΙΠΟΝ η Τατιάνα Στεφανίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει πολλές φορές πόσο της λείπουν τα παιδιά της, αφού τα ωράριά της είναι εξαντλητικά και περνάει πολλές ώρες στο γραφείο μακριά τους. Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, η «Τάτι» και ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισαν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στα παιδιά τους και να περάσουν οικογενειακές διακοπές, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται και για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πώς περνάει, όμως, το 24ωρο της δραστήριας παρουσιάστριας; Ξυπνάει αρκετά νωρίς το πρωί και ετοιμάζει το πρωινό των παιδιών, ενώ στη συνέχεια πηγαίνουν όλοι μαζί για μπάνιο, όπου χαίρονται τη θάλασσα. Τα απογεύματα τα περνούν παρέα στο εξοχικό, όπου η Τατιάνα μεταμορφώνεται στην τέλεια «μητέρα». Μαγειρεύει λιχουδιές για τα μικρά και τα προετοιμάζει για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αφού κάθε απόγευμα ένα μέρος του χρόνου είναι αφιερωμένο στο διάβασμα. Η Τατιάνα, όμως, δεν αφήνει στην άκρη και τα επαγγελματικά της...

Με τον αέρα της νίκης που σημείωσε φέτος η εκπομπή της «Αξίζει να το δεις» στην απογευματινή ζώνη απολαμβάνει την επιτυχία της και κάνει σκέψεις για το πώς μπορεί να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική. Κι αυτό γιατί πλέον στο παιχνίδι μπορεί να μην υπάρχει η Βάνα Μπάρμπα, κάνει όμως το δυναμικό της comeback στην ιδιωτική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Star η Άννα Δρούζα, που ετοιμάζει για το κανάλι του Ταύρου το γνωστό σε όλους μας από τον Alpha «Μπορώ». Το στοίχημα προς το παρόν το έχει κερδίσει η Τατιάνα και έπεται να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί το χειμώνα με τις μετρήσεις της τηλεθέασης.