Ε όχι, η ζωή μου ανήκει!

03.08.2007
Τι κι αν η ζωή έδειξε το άσχημο πρόσωπό της στην αγαπημένη TV star και της έφερε όλες τις ατυχίες μαζεμένες; Η Ρούλα Κορομηλά δεν το βάζει κάτω, τα άφησε όλα πίσω της, απενεργοποίησε το κινητό της τηλέφωνο και έφυγε για να ηρεμήσει, να γεμίσει τις μπαταρίες της και να οργανώσει τα επόμενα σχέδιά της.

Μέσα σε λίγους μήνες η δημοφιλής TV persona ήρθε αντιμέτωπη με καταστάσεις που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της δεν είχε φανταστεί.

Η ευτυχισμένη Ρούλα, που είχε τα πάντα δόξα, φήμη, αγάπη, χρήμα, βρέθηκε ξαφνικά μετέωρη! Ο θάνατος του πατέρα της ήταν το πρώτο χτύπημα. Όλοι γνώριζαν την αδυναμία που του είχε η Ρούλα και πως έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν εκείνος έφυγε για πάντα. Ήδη η ψυχολογία της ήταν πεσμένη, καθώς η τηλεοπτική της καριέρα δεν πήγαινε καθόλου καλά. Όμως,

το κακό δεν σταμάτησε εκεί. Η Ρούλα λύγισε. Η υγεία της τσάκισε και βρέθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα. Όλοι μιλούσαν για την απίστευτη περιπέτεια ζωής της αγαπημένης TV star όταν έσκασε και

η άλλη βόμβα: Η Ρούλα χωρίζει με τον Νάσο Γαλακτερό ύστερα από 7 χρόνια γάμου! Τίποτα δεν έμεινε όρθιο στη ζωή της.

Μόνο η αγάπη των πολύ δικών της ανθρώπων και του κόσμου που όλο αυτόν τον καιρό ανησυχεί για το πώς είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια.

Το ΛΟΙΠΟΝ έψαξε, έμαθε και σας ενημερώνει τι σκέφτεται να κάνει η Ρούλα από εδώ και πέρα και πώς περνάει αυτόν τον καιρό. Αν και κάποιοι απαισιόδοξοι περίμεναν ότι θα ήταν ράκος, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στο ελάχιστο. Φυσικά και ένιωσε ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ότι όλες οι ισορροπίες της τινάχτηκαν στον αέρα, αλλά η Ρούλα έχει μάθει να είναι αγωνίστρια.

Η ίδια είναι αποφασισμένη να δώσει σκληρή μάχη με όλα τα εμπόδια και να νικήσει. «Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές για να ηρεμήσει, αλλά είναι πανέτοιμη να επιστρέψει», μας είπαν από το συγγενικό της περιβάλλον και συμπλήρωναν: «Είναι πια αποφασισμένη να τα παλέψει όλα.

Θέλει μόνο να μείνει λίγες μέρες μακριά απ όλους κι απ όλα για να καταστρώσει τα σχέδιά της». Ήδη έκανε το πρώτο βήμα στα επαγγελματικά της. Όλα δείχνουν ότι η πόρτα του Alpha είναι ανοιχτή για εκείνη. Πληροφορίες λένε ότι θα είναι εκείνη το λαμπερό πρόσωπο που θα παρουσιάσει το παιχνίδι-show με τους υποψήφιους παρουσιαστές στον Alpha, ενώ κάποιες άλλες την τοποθετούν στη θέση του προέδρου της κριτικής επιτροπής.

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι η Ρούλα επιστρέφει. Αισθάνεται ότι η απίστευτη περιπέτειά της κάπου εδώ τελειώνει και η ζωή της ξαναχαμογελάει. Παλεύει με όλα τα εμπόδια και είναι αποφασισμένη να νικήσει, έστω κι αν χρειαστεί να βάλει «ταφόπλακα» στο παρελθόν και να σχεδιάσει τη ζωή της από την αρχή. Σε περιμένουμε, Ρούλα