Θα φάμε κουφέτα;

30.07.2007
Πριν από πέντε ημέρες η Δήμητρα Ματσούκα και ο αγαπημένος της Αχιλλέας Βιγκόπουλος διασκέδαζαν σε γνωστό club της Παλαιάς Επιδαύρου μέχρι τα ξημερώματα. Χόρεψαν, τραγούδησαν, γέλασαν και πήραν την απόφαση να ορίσουν ημερομηνία γάμου για το 2008, αφού ούτως ή άλλως ζουν σαν παντρεμένοι.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πολλές φορές ακούσαμε και διαβάσαμε ότι η Δήμητρα θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Αχιλλέα Βιγκόπουλου. Πάντα, ωστόσο, μέναμε με τη χαρά να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας... Το ζευγάρι, όπως πρώτο το ΛΟΙΠΟΝ σας είχε αποκαλύψει, είναι μαζί εδώ και περίπου τριάμισι χρόνια και αυτόν τον καιρό ζουν την καλύτερη φάση του έρωτά τους. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να το πάρει το κορίτσι ο Αχιλλέας! Έτσι, η εκδρομή τους στην Επίδαυρο είχε και μια έκπληξη για τη Δήμητρα, αφού εκεί ο αγαπημένος της επέλεξε να της κάνει πρόταση γάμου. Η ευτυχία της δεν μπορούσε να κρυφτεί όταν ο Αχιλλέας και ενώ διασκέδαζαν της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία που θα ορίσουν το γάμο τους, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στ αφτιά μας, το χαρμόσυνο γεγονός θα λάβει χώρα σε νησί της Ελλάδας και μάλιστα το καλοκαίρι του 2008. Μπορεί για κάποιους η επόμενη χρονιά να μην είναι η ιδανική για έναν επιτυχημένο γάμο, αφού πρόκειται για δίσεκτο έτος, αυτό όμως δεν πτοεί το ζευγάρι, που μόνο σε τέτοιες προκαταλήψεις δεν πιστεύει.

Φυσικά, εκείνη τη βραδιά τόσο η Δήμητρα όσο και ο Αχιλλέας το διασκέδασαν με την ψυχή τους και είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση τα χρέη του εκτελούμε εμείς, αφού έτυχε να διασκεδάζουμε το βράδυ της Παρασκευής κι εμείς στο συγκεκριμένο club και να παρακολουθούμε κάθε τους κίνηση προσεκτικά. Μακάρι, λοιπόν, να δούμε τη Δήμητρα και τον Αχιλλέα και επίσημα συντρόφους με παπά και με κουμπάρο, αφού αναμφισβήτητα έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Αθήνας. Με το καλό!