Άγριος καβγάς

27.07.2007
Πριν από λίγο καιρό βάφτισαν την κόρη τους και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλλη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, που ένας άγριος καβγάς που ξέσπασε ανάμεσά τους παραλίγο να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση τους.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Τις τελευταίες μέρες, όμως, οι δυο τους πέρασαν μια έντονη κρίση στη σχέση τους, αφού, σύμφωνα με άτομα που βρίσκονται στο φιλικό περιβάλλον τους, τσακώθηκαν πολύ έντονα.

Όλα ξεκίνησαν λίγες ημέρες μετά τη βάφτιση της κορούλας τους...

Ενώ, λοιπόν, η Ιωάννα έκανε σχέδια για ευτυχισμένες οικογενειακές διακοπές, ο Θοδωρής φαινόταν να εγκλωβίζεται με τα επαγγελματικά του, γιατί πρέπει να βρίσκεται στο μέτωπο των εξελίξεων. Έτσι, λοιπόν, ενημέρωσε την καλή του ότι είναι δύσκολο έως αδύνατο να φύγουν, αφού από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ το πρόγραμμά του είναι πολύ φορτωμένο. Από την πλευρά της, όμως, η Ιωάννα περίμενε πώς και πώς το φετινό καλοκαίρι, αφού έχει πάρα πολύ καιρό να πάει διακοπές. Πέρυσι είχε την εγκυμοσύνη της, ενώ και πρόπερσι δεν είχε χαρεί όσο θα ήθελε τον ήλιο και τη θάλασσα. Φέτος που έχει και την κόρη της ήθελε με κάθε τρόπο να περάσουν όλοι μαζί το καλοκαίρι ξένοιαστα δίπλα στη θάλασσα.

Επόμενο ήταν μόλις ο Θοδωρής της ανακοίνωσε την απόφασή του, εκείνη να αντιδράσει έντονα. Λόγο στο λόγο, λοιπόν, ξέσπασε ανάμεσά τους ένας πάρα πολύ δυνατός καβγάς. Οι φωνές τους ακούστηκαν και σε διπλανά σπίτια, ενώ όλοι απορούσαν τι έχει συμβεί στο αγαπημένο ζευγάρι. Τελικά, αφού καβγάδισαν για αρκετή ώρα, βρέθηκε λύση όταν κάποια στιγμή ο Θοδωρής Ζαγοράκης και αφού κατάλαβε πόσο έντονη ήταν η ανάγκη της Ιωάννας για διακοπές, της υποσχέθηκε ότι μπορεί να μη γίνουν άμεσα, ωστόσο σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι θα προγραμματίσει να πάνε σε κάποιο νησί για να ξεκουραστούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ