Όλα γύρω σας γυρίζουν

18.07.2007
Έχουμε φτάσει στην παντελώς μεταμορφωμένη παραλία της Ψαρρούς. Είναι λίγο μετά το cocktail στο «Santa Μarina» και είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι και εντυπωσιασμένοι από τη μαγευτική τελετή γάμου.

...σκέψεις
Έχουμε φτάσει στην παντελώς μεταμορφωμένη παραλία της Ψαρρούς. Είναι λίγο μετά το cocktail στο «Santa Μarina» και είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι και εντυπωσιασμένοι από τη μαγευτική τελετή γάμου. Το σκηνικό έχει αλλάξει. Εκεί που ήταν οι ξαπλώστρες έχει στηθεί ένα κανονικότατο club-υπερπαραγωγή. Αλλά αυτά θα τα πούμε μετά. Το ζευγάρι κάνει είσοδο τρέχοντας. Το τραγούδι του γάμου «Όλα γύρω σου γυρίζουν» του Σάκη Ρουβά παίζει στη διαπασών και το ζευγάρι χορεύει τόσο απλά όπως κάθε βράδυ! Αμέτρητες σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου πως αυτή η τόσο καθημερινή στιγμή είναι τόσο μαγική και τόσο συγκινητική. Είναι γιατί είναι η στιγμή τους. Αυτός ο χορός είναι ο πρώτος τους ως παντρεμένο ζευγάρι.

...λέξεις
Που σχεδόν τις χάσαμε όταν είδαμε τη Μαριλένα να κατεβαίνει από το ελικόπτερο ντυμένη με το Βarbie like νυφικό που σχεδίασε ο κουμπάρος της Μάκης Τσέλιος, αποδεικνύοντας απόλυτα τον τίτλο που της έχω δώσει ως «Ρink diamond princess».

...σχέσεις
Ο Κωνσταντίνος και η Μαριλένα γνωρίστηκαν πριν από χρόνια στη Μύκονο. Η σχέση τους μεγάλωσε και ολοκληρώθηκε στο αγαπημένο τους νησί.

...όλα
Luxurious, αλλά τόσο παρεϊστικα και τόσο χαλαρά. Ένας γάμος σε ένα τόσο κοσμικό θέρετρο με τόσους λαμπερούς παρευρισκόμενους και εκδηλώσεις στα πιο glam μέρη του νησιού. Cocktail καλωσορίσματος στο «Ιnterni», γάμος στο ιστορικό ξενοδοχείο «Santa Μarina» και party στο πιο hip beach bar, το «Νammos», κι όμως, επειδή όλοι είμαστε φίλοι μεταξύ μας, υπήρχε αυτή η χαλαρή ατμόσφαιρα που μας έκανε να νιώθουμε τόσο οικεία.

Όλα γύρω σας γυρίζουν μέρες
Από την Πέμπτη ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης επισκεπτόταν προσωπικά έναν έναν τους καλεσμένους τους στα ξενοδοχεία και στα σκάφη που διέμεναν για να τους υποδεχτεί. Όλοι εμείς μαυρίζαμε στην Ψαρρού, στην παραλία του «Santa Μarina», αλλά και στο ολοκαίνουργιο beach bar «Βahia» του Νίκου Μπιούρ. Την ημέρα του γάμου είχα πάει στη σουίτα του γαμπρού στο «Μyconos Βlu» για το ντύσιμο. Από νωρίς είχαμε μαζευτεί οι φίλοι και ο κουμπάρος Μάκης Τσέλιος, ο οποίος είχε γεμίσει το δωμάτιο με σαμπάνιες και γλυκά. Παραδόξως και παρά τις προκλήσεις, o γαμπρός σεβάστηκε τις επιθυμίες της νύφης και δεν ήπιε στάλα. Πάντως, 20 λεπτά πριν από την ώρα της πρόσκλησης ακόμα χορεύαμε με μαγιό στην prive πισίνα της σουίτας. Ξαφνικά ο Κωνσταντίνος ξεσηκώθηκε και σε δευτερόλεπτα μεταμορφώθηκε στον πιο λαμπερό γαμπρό της δεκαετίας! Κατευθυνθήκαμε με δύο Jeep Wrangler μέχρι το «Santa Μarina», όπου βρισκόταν η εκκλησία. Του γαμπρού είχε πινακίδες με τον αριθμό 7777 και προπορευόταν, με τους στενούς του φίλους να κορνάρουμε καθ όλη τη διαδρομή από πίσω. Κατά την είσοδό μας στο ξενοδοχείο τον υποδέχτηκαν οι κουμπάροι Βάνα Μπάρμπα και Μάκης Τσέλιος και, φυσικά, έγινε πανικός! Η νύφη έκανε εμφάνιση χολιγουντιανών προδιαγραφών με την αναμενομένη γι αυτήν καθυστέρηση. Πραγματικά την ώρα που περπατούσε για να συναντήσει το γαμπρό επικρατούσε σιγή, αφού όλοι είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό καθώς πρώτη φορά βλέπαμε το εντυπωσιακό νυφικό και ήταν πραγματικά ΤΟΣΟ όμορφη. Μαζί της ο κουμπάρος Νίκος Βαρβέρης ντυμένος και αυτός σε αποχρώσεις του ροζ. Αντάλλαξαν τις Cartier βέρες και η λαμπερότερη νύχτα της ζωής τους μόλις ξεκινούσε!

...νύχτες
Μετά την τελετή ξεκίνησε το cocktail party στην πισίνα του «Santa Μarina», όπου τα θετικά σχόλια ακούγονταν από παντού. Τα αρνητικά, εξάλλου, τα είχαν αναλάβει οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Ο Κωνσταντίνος ακολούθησε τους καλεσμένους, ενώ η νύφη πήγε για να αλλάξει το δεύτερο από τα έξι συνολικά χτενίσματά της. Με την εμφάνισή της το τραγούδι του γάμου κέντρισε τα βλέμματα στην άκρη της πισίνας, οπού η νύφη και ο γαμπρός έκοψαν τη γαμήλια τούρτα και ξεκίνησε το δεκάλεπτο show πυροτεχνημάτων, που ξεπέρασε και την Αρμάτα! Αμέσως μετά το party για το οποίο θα συζητά για πολλά χρόνια ακόμα η Μύκονος ξεκίνησε στο «Νammos». Ένα απίστευτο σκηνικό είχε στηθεί στην κοσμική παραλία. Ένα club που θύμιζε ολόλευκο Miami style lounge club με κρεμαστούς πολυελαίους και άσπρους καναπέδες, διακόσμηση εμπνευσμένη από τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη. Η γνωστή κουζίνα σε όλο της το μεγαλείο. Από sushi μέχρι ψητά (και γύρω στις 5 το πρωί κατσίκια και σούπα!). Ήταν από τις ωραιότερες καλοκαιρινές βραδιές. Όλοι όσοι δεν είχαν έρθει στο γάμο ήρθαν στο party. Ατελείωτο κέφι και χορός και μέχρι και η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού αφιερωμένη στην «όμορφη κυρά αρχόντισσα... μικροπαντρεμένη κόρη ξανθή» έπειτα από αρκετή σαμπάνια ακούστηκε υπέροχη!

...μήνες
Μήνες προετοιμασίας αλλά και μήνες μέχρι να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες του γάμου!

...χρόνια
Χρόνια είχα να πάω σε ένα γάμο που δύο από τα πιο αγαπημένα μπορεί λίγο εκκεντρικά, αλλά γι αυτό τους αγαπάμε πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας ενώνουν τη λάμψη τους και η αποδεδειγμένη αγάπη τους έρχεται ως απάντηση σε όσους σχολιάζουν και προσπαθούν να γεννήσουν ίντριγκες. Έξαλλου, όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Αλλά όλα έχουν όρια. Και η ερώτηση στη νύφη την ώρα που την παραδίδουν στο γαμπρό «πώς νιώθετε που δεν ήρθαν οι καλεσμένοι σας;» τα ξεπερνάει.