Ερωτευμένος ξανά

12.07.2007
«Ο καιρός είναι γιατρός» λέει ο λαός και αυτό φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Καζάκου. Έξι μήνες μετά το χωρισμό του από την Τάνια Τρύπη εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του, που, όπως όλα δείχνουν, του «έκλεψε» την καρδιά.

Εδώ και περίπου έξι μήνες που έχουν χωρίσει το ίδιο πολιτισμένα όπως ήταν και τα εννιά χρόνια υπέροχης αγάπης που έζησαν ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη έχουν τραβήξει το δρόμο τους και από ό,τι φαίνεται έχουν κοπεί οι γέφυρες της επανασύνδεσης. Ο Κωνσταντίνος με το ζόρι έβγαινε με φιλικές παρέες και είχε μόνιμα ζωγραφισμένη τη θλίψη στο πρόσωπό του. Μάταια οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον πείσουν να διασκεδάσει. Όλοι ήξεραν ότι είχε μεγάλη αδυναμία στην Τάνια και πως δεν ήταν εύκολο να προχωρήσει στη ζωή του.

Εκεί όμως που ο Κωνσταντίνος έστω και τις λίγες φορές που βγήκε έξω ήταν μόνος του, ξαφνικά εθεάθη στο πάρτι που έκανε το Mega για το fan club της «Βέρας στο δεξί» με καινούργια αγαπημένη. Μια εντυπωσιακή νεαρή αιθέρια ύπαρξη, η Ιωάννα Μπαρτζούκου, που η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει καθόλου στο στυλ της Τάνιας Τρύπη και είναι και αρκετά χρόνια μικρότερή της, ήταν στο πλευρό του. Παρόλο όμως που και η Ιωάννα είναι γνωστή στο χώρο της μόδας, κανένας από τους δύο δεν έκρυψε ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ διασκέδαζαν μαζί με τους άλλους πρωταγωνιστές του σίριαλ σε γνωστό μπαράκι στο «Δhe Μall», η Ιωάννα δεν έπαψε να του ψιθυρίζει στο αφτί κι εκείνος δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της. Και όλα αυτά παρόλο που τα κοριτσόπουλα που βρέθηκαν εκεί δεν τον άφηναν λεπτό σε ησυχία, αφού λίγο πριν είχε προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της «Βέρας στο δεξί», όπου έπαιξε και ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Η διαχυτικότητά τους και η τρυφερότητα με την οποία συμπεριφερόταν ο ένας στον άλλο πρόδιδαν ότι κάτι συμβαίνει. Ο Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και μάλιστα, όπως σχολίασαν κάποιοι συνάδελφοί του, είχαν καιρό να τον δουν τόσο καλά και ευτυχισμένο.

Όσο για τη νεαρή Ιωάννα, τον κοίταζε στα μάτια. Ακόμα και την ώρα που εκείνος υπέγραφε αυτόγραφα τον παρακολουθούσε διακριτικά με την άκρη του ματιού της με θαυμασμό και αγάπη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το ζευγάρι αποχώρησε αγκαλιασμένο, ενώ μεταξύ των υπόλοιπων θαμώνων είχαν ήδη «ανάψει» οι συζητήσεις για το νέο ειδύλλιο του Κωνσταντίνου. Η νεαρή ξανθιά κοπέλα είναι πανέμορφη, χαμογελαστή και αν και όχι πολύ ψηλή ?κάτι που σχολιάστηκε εκείνο το βράδυ, είναι πολύ γοητευτική.

Όπως δείχνουν λοιπόν τα πράγματα, στο πρόσωπό της ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρήκε έναν καινούργιο έρωτα, προσπαθώντας να ξεχάσει την Τάνια Τρύπη, που ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του. «Ο έρωτας με έρωτα περνάει», που λέει και ο λαός, και, όπως φαίνεται, μήνες μετά τον επώδυνο χωρισμό του ο Κωνσταντίνος βρήκε ξανά το δρόμο για την ευτυχία. Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά αυτό το ειδύλλιο θα δέσει.