Όνειρο ζωής τα «Θρύψαλα»

11.07.2007
Ο Λάκης Λαζόπουλος και τραγουδιστής. Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα και να βγάλει το πρώτο του CD με εφτά ανέκδοτα χρονογραφήματα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος και τραγουδιστής. Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα και να βγάλει το πρώτο του CD με εφτά ανέκδοτα χρονογραφήματα. Ανατρεπτικός αλλά και ευαίσθητος, και αυτήν τη φορά μας εκπλήσσει μαζεύοντας πολύτιμα ανέκδοτα «Θρύψαλα» από εποχές που έφυγαν ανεπιστρεπτί. Άνοιξε το συρτάρι του και την καρδιά του και ηχογράφησε τραγούδια ερωτικά, σατιρικά, κωμικά, ηθικοπλαστικά, κοινωνικά και πολιτικά, που φέρουν μοναδικές υπογραφές: Ν. Λαπαθιώτης, Χ. Γιαννακόπουλος, Αλ. Σακελάριος, μ. Τσιτσάνης, Ευ. Παπαγιαννοπούλου και §. Νικολακοπούλου στους στίχους και Γ. Σπάρτακος, Κ. Γιαννίδης, μ. Τσιτσάνης, Γ. Ζαμπέτας, Ν. Καρανικόλας και Χ. Νικολόπουλος στη σύνθεση.

Το CD, που είναι μια παραγωγή του Κώστα Χατζηδουλή για τη Universal, έχει σπάσει ταμεία! Ο πολυτάλαντος Λάκης, που σε κάποια σημεία έχει βάλει το χεράκι του συμπληρώνοντας κάποιους στίχους, τραγουδάει ένα χασάπικο, χορεύει χασαποσέρβικο και λέει: «Τώρα το πήρα απόφαση, θα ζήσω όπως μ’ αρέσει, όποιος μου μπαίνει εμπόδιο θα τον πετώ απ’ τη μέση!». Σε κάποια τραγούδια τον συνοδεύει ο Σ. Παπαδόπουλος όπως και οι Χ. Νικολόπουλος, Μ. Δημητριάδης, Κ. Θωμαϊδης και Εβ. Αγγέλου. Τελικά, είτε παίζει είτε τραγουδάει κάνει «Θρύψαλα» το κατεστημένο. Η δουλειά αυτή έχει κάτι από τη γλύκα των παλιών επιθεωρήσεων και των ελληνικών ταινιών, αλλά αγγίζει και το σήμερα.

ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ