Γάμος και βάφτιση, δύο σε ένα

09.07.2007
Διπλή χαρά για τον Θάνο Πετρέλη την προηγούμενη Δευτέρα το απόγευμα, αφού όχι μόνο ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Σοφίας, αλλά βάφτισε και τη μοναχοκόρη του.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Το διπλό μυστήριο έγινε στο «Κτήμα Οίνου». Νωρίς το απόγευμα ο Θάνος Πετρέλης έφτασε στο κτήμα φορώντας ένα ολόλευκο κοστούμι. Δίπλα του βρισκόταν ο Φοίβος, που, πέρα από καλός του φίλος και πολύτιμος συνεργάτης, από εδώ και πέρα θα είναι και κουμπάρος του Θάνου, καθώς αυτός τον πάντρεψε με την καλή του Σοφία. Βέβαια, το ζευγάρι πέρυσι, λίγο πριν γεννηθεί το μωρό τους, είχε κάνει πολιτικό γάμο και οι δύο όμως από τότε είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να κάνουν και θρησκευτικό. Λίγο αργότερα έφτασε και η αγαπημένη του. Η Σοφία φορούσε ένα λευκό νυφικό που είχε τονισμένο μπούστο και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Το ζευγάρι μάλιστα στη διάρκεια του μυστηρίου δεν έκρυβε την ευτυχία του και χαμογελούσαν και οι δύο διαρκώς από χαρά. Μετά την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής έγιναν και τα βαφτίσια της μικρής κόρης τους.

Το όνομα αυτής Αγάπη και νονοί της ο Νίνο, που είναι κολλητός φίλος του τραγουδιστή, και η Άννα Λεβέντη, σύζυγος του Γιώργου Λεβέντη, που παλιότερα βρισκόταν στο τιμόνι της Heaven. Η μικρή Αγάπη τους εξέπληξε όλους, αφού δεν έκλαψε πολύ, αλλά φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή. Φυσικά, στη διπλή χαρά του Θάνου παραβρέθηκαν όλοι οι καλοί φίλοι και συνεργάτες του.

Και ποιους δεν είδαμε... Τη Βικτώρια Χαλκίτη, τον Γιώργο Χρήστου, τη Φανή Δρακοπούλου που συνεργάζονται στην ίδια πίστα, την Καλομοίρα, την Όλγα Παυλάτου, αλλά και την Ελεονώρα Μελέτη, που εντυπωσίασε τους πάντες με την τουαλέτα της, σε τόνους του μπλε. Όλοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον και ευτυχισμένο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως πολλοί άλλοι γάμοι διασήμων έγινε και αυτός στις 8 το βράδυ και μεταδόθηκε ζωντανά από τα δελτία ειδήσεων.