Συνάντηση στη Ρόδο

10.07.2007
Αναμένεται να είναι η συνάντηση της χρονιάς, καθώς ο αγαπημένος μας ΛεΠα και ο Ρώσος μεγιστάνας, όπως όλα δείχνουν, θα συναντηθούν στο τέλος Ιουλίου στη Ρόδο.

Αναμένεται να είναι η συνάντηση της χρονιάς, καθώς ο αγαπημένος μας ΛεΠα και ο Ρώσος μεγιστάνας, όπως όλα δείχνουν, θα συναντηθούν στο τέλος Ιουλίου στη Ρόδο. Όχι, δεν προπονείται για πρόεδρος κάποιας ελληνικής ομάδας ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ούτε θέλει πληροφορίες από τον Πόντιο καλλιτέχνη για το ελληνικό πρωτάθλημα. Απλώς στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών του σχεδιάζει ένα μέρος τους να το απολαύσει στη Ρόδο. Θα σκεφτείτε, καλά και πώς κολλάει ο Πανταζής με τον Αμπράμοβιτς σ’ αυτό το καλοκαιρινό πλάνο; Είναι απλό. Ο καλλιτέχνης έχει έρθει εδώ και μερικές ημέρες σε συμφωνία για να κάνει σειρά εμφανίσεων σε πολύ γνωστό πόστο του νησιού.

Όπως λέει μάλιστα, έχει αποφασίσει να κάνει την? έφοδό του προς τα Δωδεκάνησα με προοπτική να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία που ξεκίνησε πέρυσι από τη Μύκονο και συνεχίστηκε όλη τη σεζόν στην Αθήνα. Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου λοιπόν ο Λευτέρης Πανταζής θα εμφανίζεται σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο του νησιού και εκεί αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η συνάντηση της χρονιάς.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο, ο Ρώσος επιχειρηματίας έμαθε ότι ο Έλληνας καλλιτέχνης μιλάει και τραγουδάει ρώσικα και, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται τόσο από τη Ρόδο όσο και από τον ίδιο τον τραγουδιστή, έχει συμφωνηθεί να κλειστεί για ένα βράδυ όλο το μαγαζί αποκλειστικά για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Το μεγαλείο όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς είναι γεγονός πως στη συγκεκριμένη βραδιά πέρα από τα κλασικά χιτ του Λευτέρη Πανταζή θα ακουστούν αρκετές ρώσικες επιτυχίες, μιας και ο καλλιτέχνης μπορεί με άνεση να τραγουδήσει οτιδήποτε στα ρώσικα. Αυτό ήταν άλλωστε που έπαιξε και σημαντικό ρόλο στην απόφαση του επιχειρηματία για να κλείσει για ένα βράδυ το κέντρο όπου θα εμφανίζεται ο Έλληνας περφόρμερ. Δεν ξέρουμε εάν οι δυο τους θα καταφέρουν να συζητήσουν και στα ρώσικα, αλλά το σίγουρο είναι πως το πρόγραμμα και το μενού της συγκεκριμένης βραδιάς θα είναι διαφοροποιημένα, ώστε να ευχαριστηθεί ο πάμπλουτος επιχειρηματίας αλλά και η πολυπληθής παρέα του.

Η συμφωνία, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο ΛεΠα, έχει επιβεβαιωθεί και εννοείται ότι στη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης, όπως είναι φυσικό, δεν πρόκειται να πλησιάσει στο χώρο κάποιος ανεπιθύμητος. Όλα θα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο τόσο της φρουράς του Ρόμαν Αμπράμοβιτς όσο και των υπευθύνων του κέντρου, ενώ λέγεται πως θα υπάρχει και ιδιαίτερα αυστηρή λίστα, που θα αφορά στα πρόσωπα στα οποία θα επιτραπεί τελικά η είσοδος. Βασιλης Λουκασ