Ο νέος έρωτας της Τζούλιας

11.07.2007
Μόνος του κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό ο Ηλίας Ψινάκης! Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη μούσα του Τζούλια Αλεξανδράτου, που, όπως όλα δείχνουν, άφησε πίσω της τις ίντριγκες με τον Πυγμαλίωνά της και βρήκε έναν καινούργιο έρωτα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που η ξανθιά καλλονή τελευταία έχει εξαφανιστεί από τα κοσμικά σαλόνια κι έχει γίνει μόνιμη κάτοικος Μυκόνου.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Ποιος είναι λοιπόν ο τυχερός που κέρδισε την καρδιά της γοητευτικής Τζούλιας; Ονομάζεται Μισέλ, είναι μελαχρινός, ψηλός, γύρω στα 28, μοιάζει με τον τραγουδιστή Γιώργο Χρήστου και εργάζεται ως μπάρμαν σε ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ του νησιού. Μάλιστα, είναι περιζήτητος στις γυναίκες, κάτι που φυσικά ξυπνάει το ένστικτο της ζήλιας στην Τζούλια, αλλά αυτόν τον καιρό έχει μάτια μόνο για εκείνη. Οι δυο τους περνούν παρέα σχεδόν όλη την ημέρα. Τα μεσημέρια πηγαίνουν για μπάνιο στις υπέροχες παραλίες του νησιού, βολτάρουν στα γραφικά σοκάκια της Χώρας, ενώ κάποιες ημέρες η Τζούλια ?ειδικά όταν ο αγαπημένος της έχει ρεπό? μετακομίζει στο σπίτι του και ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όσοι τους έχουν δει μαζί μιλούν για ένα πολύ ευτυχισμένο και ταιριαστό ζευγάρι. Όσο για τον Ηλία; Όπως όλα δείχνουν, αποτελεί παρελθόν οριστικά πλέον για την Τζούλια και η συνύπαρξή τους θα περιοριστεί απλώς και μόνο στη συνεργασία τους.