Υπό την προστασία της ο φίλος της Όλιας

06.07.2007
Με τις ευλογίες της μαμάς της Άντζελας Δημητρίου επέλεξε τον αγαπημένο της η Όλια όπως είναι πλέον γνωστή η πολυαγαπημένη κόρη της τραγουδίστριας Όλγα. Ο τυχερός που κέρδισε την καρδιά της ονομάζεται Χάρης Ρωμαίος και ασχολείται και αυτός με τη μουσική και το τραγούδι.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΟΧάρης είναι μια γνώριμη παρουσία, αφού λίγο καιρό πριν τον είδαμε στο σόου του ΑΝΤ1 «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» να αποδεικνύει ότι παίζει εξαιρετική γκάιντα κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Εκείνη την εποχή γνωρίστηκε και με την Όλια μέσω μιας κοινής φιλικής παρέας. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους τα δύο νέα παιδιά ένιωσαν ότι ανάμεσά τους υπήρχε μια ξεχωριστή χημεία. Επιδίωξαν και άλλες συναντήσεις και κάποια στιγμή η συμπάθεια που είχαν μεταξύ τους εξελίχθηκε σε έρωτα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι οι δυο τους θα το περάσουν παρέα στη Μύκονο, αφού θα συνεργαστούν στην ίδια πίστα. Συγκεκριμένα, η Όλια γνώρισε τον Χάρη στη μητέρα της την Άντζελα και της είπε ότι ο αγαπημένος της ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Έτσι, λοιπόν, η Άντζελα ζήτησε να τον ακούσει. Πράγματι ο Χάρης τραγούδησε γι’ αυτήν και έπαιξε και γκάιντα. Εκείνη όταν τον άκουσε ενθουσιάστηκε και αμέσως του ζήτησε να συνεργαστούν στο μουσικό σχήμα που ετοιμάζει για τις εμφανίσεις της στο νησί των ανέμων. Μάλιστα, τον Χάρη διεκδικούσαν

και άλλοι για συνεργασία. Η Άντζελα, όμως, δεν άφησε περιθώρια για κάποια άλλη επιλογή κι έτσι ο Χάρης θα ακολουθήσει την Όλια στη Μύκονο, όπου οι δυο τους δεν θα ζήσουν μόνο την ευτυχία του έρωτά τους, αλλά θα έχουν και την πρώτη τους συνεργασία με την έγκριση της μαμάς Άντζελας.