«Φλερτάρει» με τον James Βond

10.07.2007
Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να «τρελάνει» όλους τους άντρες ανά τον κόσμο. Εάν η τύχη είναι με το μέρος της, τότε δεν αποκλείεται να είναι το επόμενο κορίτσι που θα συνοδεύει το θρυλικό πια πράκτορα 007 στην καινούργια του ταινία.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ηεκρηκτική Ελληνίδα ηθοποιός, εκτός από τα κάλλη της, στα λίγα χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας κατάφερε να κερδίσει τους θαυμαστές της και με το υποκριτικό της ταλέντο. Μπορεί κάποιοι να την αμφισβητούν, όμως δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από άλλες σταρ, όχι μόνο εγχώριες, αλλά και του εξωτερικού. Πέρυσι, λοιπόν, γνώρισε στις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μύκονο μέσω κοινού γνωστού μία από τις υπεύθυνες παραγωγής της επόμενης ταινίας «James Βond» και φέτος ήρθε η πρόταση να συμμετάσχει στα δοκιμαστικά που θα γίνουν λίγο πριν από το Νοέμβριο και να αναμετρηθεί με άλλες 90 υποψήφιες.

Μπορεί να φαίνεται ως ένα ακατόρθωτο όνειρο, όμως εάν η Δήμητρα Ματσούκα δεν το δοκιμάσει, σίγουρα δεν θα μάθει ποτέ αν θα μπορούσε να κερδίσει έναν τέτοιο ρόλο, που αναμφισβήτητα θα εκτινάξει την καριέρα της στα ύψη. Ακόμα και η ίδια γνωρίζει πως είναι πολύ δύσκολη αυτή η αναμέτρηση και μάλιστα χωρίς να έχει τις απαιτούμενες γνωριμίες, όσο ταλέντο και αν διαθέτει κανείς. Η Δήμητρα, όμως, δεν το βάζει κάτω και, όπως μαθαίνουμε, θέλει να προσπαθήσει. Πραγματικά, εάν τελικά συμμετάσχει στα δοκιμαστικά, της ευχόμαστε καλή επιτυχία και, αν κάτι δεν πάει καλά, ας δει απλώς όλη αυτή την ταλαιπωρία σαν ένα ταξίδι αναψυχής!