800 ευχές για χιλιάδες τεύχη

29.06.2007
Παρακολουθήσαμε κάθε επαγγελματική τους απογείωση αλλά και στεναχώρια, αφουγκραστήκαμε τους προβληματισμούς τους, σταθήκαμε σαν φίλοι σε κάθε προσωπική τους ευτυχία αλλά και περιπέτεια. Πάνω απ’ όλα αγαπάμε εκείνους που μας δίνουν αφορμή για να δημιουργήσουμε πολλά, πολλά ακόμη τεύχη... ΛΟΙΠΟΝ. Σήμερα δεχόμαστε τις πιο θερμές ευχές των αγαπημένων μας celebrities! από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Ελένη Μενεγάκη
«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα στον ανταγωνιστικό χώρο των εντύπων να δηλώνετε το πετυχημένο σας "παρών" με 800 τεύχη γεμάτα αποκλειστικότητες. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν να δώσουν στο ΛΟΙΠΟΝ άλλα 800 ξεχωριστά τεύχη!».

Αντώνης Ρέμος
«Ειλικρινά σας εύχομαι τα καλύτερα. Πολλές φορές ασχοληθήκατε μαζί μου και ευτυχώς τις περισσότερες διακριτικά. Καλές πωλήσεις και κουράγιο όσον αφορά στον ανταγωνισμό».

Άννα Βίσση
«Χρόνια πολλά! Να συνεχίσετε να υπάρχετε και να βρίσκετε πρωτότυπα και ενδιαφέροντα θέματα για τους αναγνώστες σας».

Θέμος Αναστασιάδης
«Εκτός από τα χρόνια πολλά, θέλω να σας ζητήσω να συνεχίσετε να ασχολείστε με εμάς τα αγγελούδια της τηλεόρασης για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα».

Έλενα Παπαρίζου
«Κάθε φορά που μου ζητούν να δώσω ευχές για ένα περιοδικό πάντα σκέφτομαι τι πρωτότυπο να πω. Πέρα από τις ευχές μου, να έχετε και στην πορεία δημοσιογραφικές επιτυχίες. Ελπίζω να είστε και στη συνέχεια αντικειμενικοί, σχετικά μ’ εμάς που ασχολείστε».

Κώστας Σόμμερ
«Χρόνια πολλά, ΛΟΙΠΟΝ! Εύχομαι πραγματικά να ξεφυλλίζουμε όλοι μας τις απολαυστικές σελίδες σου για πάρα πολλά χρόνια ακόμα».

Νατάσα Θεοδωρίδου
«Τα 800 τεύχη εύχομαι να είναι μονάχα η αρχή και, όσον αφορά στον αριθμό, να τα δεκαπλασιάσετε και να φτάσετε στα 8.000».

Αγγελική Νικολούλη
«Λοιπόν, τι νέα έχουμε; Δες το ΛΟΙΠΟΝ να μάθεις, λέγαμε στις παρέες. Εύχομαι να λέμε το ίδιο για πολλά χρόνια ακόμη».

Ηλίας Ψινάκης
«Αny publicity is good publicity. Ό,τι και να γραφτεί για κάποιον είναι πάντα διαφήμιση. Το είπε και ο Άντι Γουόρχολ. Χρόνια πολλά».

Σμαράγδα Καρύδη
«Δεν είμαι καλή στις ευχές. Θα απαντήσω κλασικά, αλλά ουσιαστικά. Χρόνια σας πολλά και μακάρι έπειτα από άλλα τόσα χρόνια να μου ζητήσετε και πάλι τις ευχές μου. Αυτό θα σημαίνει ότι θα είμαι κι εγώ καλά».

Γιώργος Τσαλίκης
«Το ΛΟΙΠΟΝ το διάβαζα πολλές φορές ως φοιτητής θυμάμαι. Δεν υπήρχαν και πολλά τέτοιου είδους έντυπα τότε όπως σήμερα. Δεν φανταζόμουν, βέβαια, ότι θα γινόμουν κι εγώ εξώφυλλο κάποιες φορές. Χρόνια πολλά και καλά ρεπορτάζ».

Ματθίλδη Μαγγίρα
«Κάθε τεύχος και μια απόλαυση! Κάθε σελίδα και μια αποκάλυψη! Εύχομαι να συνεχίσετε να μας προσφέρετε θέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και εικόνες που φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν θα σας ευχηθώ απλώς να τα χιλιάσετε, αλλά να τα δεκαπλασιάσετε τα έως τώρα 800 υπέροχα τεύχη σας».

Ράνια Θρασκιά
«Πολλά συγχαρητήρια για τα 800 τεύχη ΛΟΙΠΟΝ! Εύχομαι στο περιοδικό που εκτιμάω, στους ανθρώπους δηλαδή που εργάζονται σε αυτό, κάθε επιτυχία και τους ευχαριστώ για τη γλυκιά συνεργασία που είχαμε όποτε χρειάστηκε. Κι επειδή έπειτα από 800 τεύχη θα είναι πολύ κουρασμένοι, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε όλους».

Πέτρος Φιλιππίδης
«Χρόνια πολλά. Δεν σας εύχομαι να τα χιλιάσετε, γιατί θα είναι κατάρα, όταν σε λίγα τεύχη θα φτάσετε αυτό το τεύχος. (Γέλια.) Οπότε μια καλύτερη ευχή είναι να σας ξεφυλλίζω και στα βαθιά μου γεράματα».

Τέρενς Κουίκ
«Πέρασαν τόσα χρόνια; Διαβάστηκαν τόσα πολλά τεύχη; Παραμένει πάντα στις υψηλότερες θέσεις κυκλοφορίας; Όλα αυτά είναι πολύ φυσιολογικά, αφού το ΛΟΙΠΟΝ είναι το περιοδικό που πρωτοπόρησε στο είδος του. Εύχομαι η συνέχεια να είναι εξίσου συναρπαστική και δημιουργική».

Καλομοίρα
«Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σας! Σας διαβάζω κάθε Πέμπτη, από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να φτάσετε τα 8.000 τεύχη. Συνεχίστε την εκπληκτική δουλειά σας? Πολλά, πολλά Φ-Ι-Λ-Α-Κ-Ι-Α».

Άκης Παυλόπουλος
«Εύχομαι από καρδιάς στο ΛΟΙΠΟΝ να τα χιλιάσει, συνεχίζοντας να κρατάει ξεχωριστή συντροφιά στους αναγνώστες με ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις και πικάντικα ρεπορτάζ».

Γιώργος Λιάγκας
«Τα 1.000 είναι πολύ κοντά! 100.000 τεύχη με πολλές αποκλειστικότητες, λαμπερά πρόσωπα και καλόπιστες κριτικές».

Βάσια Λόη
«Να τα χιλιάσει είναι λίγο, γιατί θα γίνει πολύ σύντομα! Να τα κάνετε 100.000 και ακόμη περισσότερα απολαυστικά εξώφυλλα».

Βίκυ Χατζηβασιλείου
«Τα 1.000 δεν είναι αρκετά για το πάντα απολαυστικό περιοδικό σας. Τι περισσότερο να σου ευχηθώ ΛΟΙΠΟΝ από το να είσαι υπερ-αιωνόβιο;».

Καίτη Γαρμπή
«Τα 15 περίπου χρόνια που υπάρχετε, αν θυμάμαι καλά, εύχομαι να γίνουν 115 με πολλές αποκλειστικότητες».

Χρήστος Φερεντίνος
«Εύχομαι το ΛΟΙΠΟΝ να συνεχίσει να είναι πρωτότυπο, ενημερωμένο και απολαυστικό όπως ήταν μέχρι τώρα και να διατηρήσει όλα αυτά τα στοιχεία που το έκαναν αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια. Καλή επιτυχία και πολύ καλή συνέχεια».

Παύλος Κοντογιαννίδης
«Εύχομαι να συνεχίσετε να συμβάλλετε στη σωστότερη διαμόρφωση της ενημέρωσης. Ακόμη, να βοηθάτε νέους καλλιτέχνες που δεν έχουν πρόσβαση στα media να τους μαθαίνει ο κόσμος και όλο εκεί το άξιο δημοσιογραφικό team να περνάτε πάντα υπέροχα και διασκεδαστικά».

Κατερίνα Καραβάτου
«Εύχομαι να είστε πάντα γεροί, δυνατοί, δημιουργικοί, ορεξάτοι για ακόμα περισσότερα τεύχη γεμάτα ειδήσεις ενδιαφέρουσες, αποκλειστικές και όσο το δυνατόν ευχάριστες! Χρόνια πολλά και συνεχίστε την καλή δουλειά».

Ελεονώρα Μελέτη
«800 θερμές ευχές για τα 800 χορταστικά τεύχη που μας έχετε χαρίσει μέχρι τώρα. Χρόνια πολλά».

Φαίη Σκορδά
«Λοιπόν... τα 800 τεύχη είναι μόνο η αρχή, γιατί καταφέρατε να κάνετε κάθε εβδομάδα το ΛΟΙΠΟΝ σταθερή μας επιλογή. Εύχομαι να συνεχίσετε δημιουργικά με πολλές και σημαντικές αποκλειστικότητες».

Μιμή Ντενίση
«Εύχομαι στο ΛΟΙΠΟΝ να εξακολουθήσει να υπάρχει, να τα δεκαχιλιάσει και να διατηρεί το αξιοπρεπές επίπεδο που έχει, γιατί μας έχει πνίξει ο πολύς κιτρινισμός».

Μαριέττα Χρουσαλά
«Εύχομαι τα καλύτερα και να κλείσετε όσα τεύχη εσείς επιθυμείτε».

Τάμτα
«Μπράβο σας! Φτάσατε, ρε θηρία, τα 800 τεύχη; Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο κέφι για άλλα τόσα χρόνια και να μας κρατάτε ευχάριστη και διασκεδαστική παρέα μέσα από τις ομολογουμένως υπέροχες σελίδες σας».

Ιωσήφ Μαρινάκης
«Χρόνια πολλά, ΛΟΙΠΟΝ! Να τα χιλιάσετε χωρίς να δημιουργείτε με τις αποκαλύψεις σας βεντέτες τύπου Της αγάπης μαχαιριά».

Θέμης Μάλλης
«Να τα... δεκαχιλιάσετε. Ξέρετε, ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί αυτό το ταξίδι στη δημοσιογραφία. Τότε ήμουν δόκιμος ρεπόρτερ στον ΑΝΤ1 και μου είχε κάνει εντύπωση τόσο η διαφορετική σελιδοποίηση όσο και η διαφορετική σας ύλη. Πρωτοπόροι του είδους της lifestyle ενημέρωσης, κατορθώσατε με τον επαγγελματισμό σας να αποτελείτε πια μία από τις καλύτερες πηγές μας! Εύχομαι τα καλύτερα».

Έμυ Λιβανίου
«Λοιπόν, εύχομαι σ’ αυτό το πολύ ενδιαφέρον περιοδικό που βλέπει τη σόουμπιζ με μια διαφορετική ματιά να συνεχίσει, με τους πολύ καλούς συνεργάτες που έχει, τις επιτυχημένες κυκλοφορίες του, να τα χιλιάσει και να τα κάνει και 100.000. Είμαι στο πλευρό του διότι είναι περιοδικό-εφημερίδα που απευθύνεται στους νέους ανθρώπους και πάνω απ’ όλα είναι το ΛΟΙΠΟΝ που ομορφαίνει τις Πέμπτες!».

Σίσσυ Χριστίδου
«Δεν μπορώ να ευχηθώ να χιλιάσετε τα τεύχη σας, γιατί είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό από τώρα θα το καταφέρετε. Θα σας πω ΛΟΙΠΟΝ να χιλιάσετε τα χρόνια σας, αφού είστε ακόμη κοντά στην εφηβεία (15 χρόνων). Να συνεχίσετε να κάνετε πολλές επιτυχίες».