Ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό

04.07.2007
Μπορεί δεκάδες ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας να επέλεξαν την Ελλάδα για συναυλίες, η σύμπραξη όμως του Μπράιαν Άνταμς με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού θα είναι μόνο η αρχή της προσπάθειάς του για διεθνή καριέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος Καναδός ερμηνευτής μαθαίνουμε ότι επέλεξε τον Ελληνοκύπριο καλλιτέχνη όχι μόνο για να ανοίξει τη μία και μοναδική συναυλία που θα δώσει αύριο στην Κύπρο, στο «Τσίρειο» Στάδιο της Λεμεσού, αλλά και να κάνει την παραγωγή με κάθε μυστικότητα για το πρώτο δισκογραφικό «άνοιγμα» του Κωνσταντίνου στις διεθνείς αγορές. Ο κύριος «Θες να κάνουμε σχέση;» βρίσκεται εδώ και μέρες σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους συνεργάτες του Άνταμς, από τους οποίους μάλιστα έμαθε και την προτίμηση του 48άχρονου καλλιτέχνη στο πρόσωπό του. Εδώ και δύο εβδομάδες και αφού με έκπληξη έμαθε ο Χριστοφόρου την αναγνώριση του ταλέντου του και την επιλογή του από ένα σημαντικό ερμηνευτή με τεράστια εμπορική επιτυχία στο εξωτερικό, άρχισε να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα τραγούδια που θα πει μπροστά στο «ζεστό» κυπριακό κοινό. Μην ξεχνάτε, εξάλλου, ότι ο Κωνσταντίνος μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Άννα Βίσση θεωρούνται τα top ονόματα που πουλάνε σταθερά και πάρα πολύ εδώ και χρόνια στα δισκοπωλεία της Κύπρου.

Ο πρώην αρχηγός του δημοφιλούς boy band «Οne» από νωρίς δεν έκρυβε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες του για διεθνή καριέρα. Για το λόγο αυτό είπε και το «ναι» στη Eurovision, σημαντικό βήμα για να γίνει αναγνωρίσιμος στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και το ότι σχεδόν αποκλειστικά είναι ο συνοδός επί σκηνής της Άννας Βίσση σε όποια συναυλία σε όποιο σημείο του πλανήτη εκείνη δώσει. Τώρα αποκλειστικές πληροφορίες κάνουν λόγο για το επόμενο βήμα που θα προκύψει από την αυριανή του συνεργασία και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τη μορφή ακόμη κι ενός ντουέτου των δύο τραγουδιστών, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί σε δύσκολες ξένες αγορές.