Η Μέγκαν Φοξ έχει φετίχ με τα ψηλοτάκουνα

20.10.2009
Η Μέγκαν Φόξ αποκάλυψε ένα από τα φετίχ που έχει. Δεν είναι άλλο από την αγάπη της για τα ψηλοτάκουνα.

Όπως αποκάλυψε η σέξι ηθοποιός στο πλαίσιο των δηλώσεων της στην απονομή των βραβείων ταινιών τρόμου Spike TV 2009, το περασμένο Σάββατο, ο λόγος που δέχτηκε να συμμετάσχει στο θρίλερ "Το Σώμα της Τζένιφερ" (Jennifer's Body) είναι ότι η σεναριογράφος φορούσε ψηλοτάκουνα.

Όταν συνάντησε από κοντά τη σεναριογράφο Ντιάμπλο Κόντι (Diablo Cody), η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) εντυπωσιάστηκε από τα ψηλοτάκουνα της: "Ήταν συνεσταλμένη και πολύ συμπαθητική, αλλά φορούσε αυτά τα διάφανα ψηλοτάκουνα πέδιλα που φοράνε οι στριπτιζούδες".

Γι' αυτό και αποφάσισε να δεχτεί: "Μου άρεσε πολύ που είχε τα κότσια να κυκλοφορεί με πέδιλα του στριπτίζ στο Χόλιγουντ. Αυτό με ενέπνευσε να κάνω την ταινία".

Βέβαια, η Μέγκαν μπορεί να μην γνώριζε πόσα κοντά ήταν στην αλήθεια, αφού η βραβευμένη με Όσκαρ συγγραφέας έχει ήδη παραδεχτεί ότι στον παρελθόν υπήρξε στριπτιζέζ και μάλιστα είχε καταγράψει τις εμπειρίες της σε ένα βιβλίο.

Αν και συγκεκριμένη ταινία δεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του αμερικάνικου box-office, η Μέγκαν Φoξ κατάφερε να διακριθεί στα βραβεία ταινιών τρόμου "Spike Tv Scream 2009" το περασμένο Σάββατο, κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης ηθοποιού επιστημονικής φαντασίας για τον ρόλο της στην ταινία Τρανσφόρμερς.