Η 'Ειμι Γουάινχαουζ προκαλεί τον πρώην με το μπούστο της

20.10.2009
Στον έβδομο ουρανό πετάει η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) με το καινούργιο της απόκτημα, το στήθος που κόστισε 15.000 λίρες.

Στον έβδομο ουρανό πετάει η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) με το καινούργιο της απόκτημα, το στήθος που κόστισε 15.000 λίρες.

Ύστερα μάλιστα από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην άντρα της να τα έχει με μια στριπτιζέζ, η 26χρονη Έιμι προσπαθεί να του δείξει τι χάνει!

Με ανοιχτό πουκάμισο που επιδείκνυε το καινούργιο της μπούστο, η τραγουδίστρια βγήκε με τον πρώην φίλο Ταίλερ Τζέιμς (Tyler James) για φαγητό στην περιοχή Κάμπτεν (Camden) του Λονδίνου.

Φυσικά, κάμερες και φωτογράφοι ενημερώθηκαν έγκαιρα για την νυχτερινή της έξοδο, και εκείνη φρόντισε να τους αποζημιώσει.

Αν και το κρύο ήταν τσουχτερό, εκείνη δεν δίστασε να κάνει γκράντε εμφάνιση με ανοιχτό ντεκολτέ, μίνι φούστα και μπαλαρίνες.

Η Έιμι ήθελε με τον τρόπο αυτό να στείλει ένα μήνυμα στον πρώην άντρα της Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder Civill), που τελευταία φημολογείται πως διατηρεί δεσμό με μια χορεύτρια.

Την περασμένη εβδομάδα η Έιμι φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ροζ μπλουζάκι με το διακριτικό σλόγκαν "Το κορίτσι του Μπλέικ". Παρόλα αυτά ο πρώην δεν συγκινήθηκε και προτίμησε την ειδική στο στριπτίζ Ελέκτρα (Electra).

Ο 27χρονος Μπλέικ γνώρισε την Ελέκτρα, όταν εκείνη χόρεψε για χάρη του, σε ένα κλάμπ στριπτίζ πριν από δύο εβδομάδες.

Στις αρχές του μήνα, όλοι μιλούσαν για επανασύνδεση της Έιμι και του Μπλέικ αφού πιάστηκαν να ανταλλάσουν μηνύματα στο Facebook.