Ερωτεύεται την κόρη του

04.07.2007
Πετάει από τη χαρά του ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, καθώς θα είναι συμπρωταγωνιστής με τον Θoδωρή Αθερίδη και τη Σμαράγδα στην κωμική σειρά «Φίλα το βάτραχό σου», που θα προβληθεί το χειμώνα από τον ΑΝΤ1.

Από την Κατερίνα Χριστακοπούλου

Σ’ αυτήν θα υποδυθεί έναν πεθερό που ερωτεύεται τη νύφη του, την οποία θα ερμηνεύσει η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη! Μια υπόθεση που δεν είναι καθημερινή, ένας ανάρμοστος έρωτας κι ένας αβανταδόρικος ρόλος για τον Ντίνο, που θα «μαρκάρει» προσελκύοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, είναι μερικές από τις μυστικές συνταγές της αναμενόμενης υψηλής θεαματικότητας του σίριαλ, όπως πιστεύουν οι συντελεστές της σειράς.

Έπειτα από μια σειρά εμφανίσεων του ταλαντούχου ηθοποιού σε επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ στο παρελθόν ήρθε η ώρα να ξαναπαίξει στην τηλεόραση και μάλιστα μαζί με την αγαπημένη του κόρη.

Συγκινημένος τόνισε: «Επιτέλους, πριν κλείσω τα μάτια μου θα παίξω με τη Σμαράγδα Καρύδη! Με αυτό το παράπονο θα "έφευγα", αν δεν μου δινόταν η ευκαιρία».

Φαίνεται, όμως, ότι μόνο εκείνος ανησυχούσε, γιατί η απάντηση της Σμαράγδας είναι χαρακτηριστική: «Σε μια "γειτονιά" ζούμε! Αργά ή γρήγορα θα γινόταν και αυτό?». Ο ίδιος κατέληξε: «Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω μέσα μου σ’ αυτήν τη δουλειά. Δεν κρύβω ότι έχω λίγο τρακ, αλλά θα το ξεπεράσω».

Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας σειράς ο χρόνος του Ντίνου Καρύδη είναι ήδη τρομερά περιορισμένος, καθώς ολοκληρώνονται αυτά για τα 6 επεισόδια στα οποία θα εμφανιστεί στον «Γιούγκερμαν», παραγωγή πάλι του ΑΝΤ1, αλλά και για τα νέα επεισόδια του «Safe Sex».

"Πριν φύγω από τη ζωή η Παναγία με αξίωσε να παίξω με τη Σμαράγδα"