Bachelor με 250 κορίτσια

03.07.2007
Το θερμόμετρο άγγιζε τους 47 C την περασμένη Κυριακή, όμως αυτό αποδείχθηκε λίγο για να σταματήσει τις φανατικές θαυμάστριες του Θάνου Πετρέλη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε να απολαύσει τις τελευταίες μέρες της ελευθερίας του με ένα πρώτης τάξεως bachelor party!

Περισσότερες από 250 αιθέριες υπάρξεις - μικρές και λίγο πιο μεγάλες!- απάντησαν θετικά στην πρόσκλησή του, «πλημμυρίζοντας» το «Θάλασσα» με τη φρεσκάδα τους, την ομορφιά τους αλλά και το κέφι τους. Διασκέδασαν με τον ελεύθερο - ακόμη - Πετρέλη, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή του μαγαζιού, που κάνει εγκαίνια σήμερα (28/6) με το νέο του πρόγραμμα - μαζί με τις Φανή Δρακοπούλου και Εύα Μπάιλα -, και τραγούδησε παλιές και νέες του επιτυχίες. Ξεκίνησε από τον ολοκαίνουργιο δίσκο του με τον Φοίβο «Είμαι ακόμη ελεύθερος» και στη συνέχεια... παρέσυρε τη γυναικεία παρέα του με τις παλιότερες επιτυχίες του, αλλά και με άλλα αγαπημένα του τραγούδια. Το κέφι και ο χορός, φυσικά, χτύπησαν «κόκκινο»? Το bachelor party του Πετρέλη ήταν αφιερωμένο στις γυναίκες και μία από αυτές θέλησε να βρεθεί στην... αγκάλη του τραγουδιστή. Δεν δίστασε, μάλιστα, να ανέβει στη σκηνή του «Θάλασσα» για να πετύχει το στόχο της. Όλο αυτό το σκηνικό, βέβαια, ήταν στο πλαίσιο της έκπληξης που επιφύλαξε στον Θάνο Πετρέλη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «Πιο πολύ την Κυριακή».

Η εκπομπή ήταν σε ζωντανή σύνδεση με το κέντρο και είχε μεριμνήσει ώστε να στηθεί ένα όμορφο happening στο «Θάλασσα». Ένας άντρας ντυμένος γυναίκα ανέβηκε στη σκηνή υποδυόμενος το fan του πετυχημένου τραγουδιστή, ο οποίος αναγκάστηκε να μεταμφιεστεί προκειμένου να περάσει από τον έλεγχο, καθώς το party ήταν αποκλειστικά για γυναίκες. Ο Πετρέλης, φυσικά, το γλέντησε με την ψυχή του και από σήμερα ετοιμάζεται να... ανταποδώσει με τις εμφανίσεις του, που θα κρατήσουν ως το τέλος του καλοκαιριού.