Μυστικό ραντεβού με τον Πάρη

05.07.2007
Μπορεί η μεγαλοκληρονόμος της διάσημης δυναστείας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων να ήρθε στη χώρα μας για να διαφημίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα της κολεξιόν ρούχων, απονέμοντας μέχρι και μουσικό βραβείο MAD, όμως πολύ λίγοι έως ελάχιστοι γνωρίζουν το κρυφό τετ α τετ που είχε με τον πρώην αγαπημένο της αδελφής της Πάρη Κασσιδόκωστα.

Η αλήθεια είναι ότι η Νίκι είχε γνωρίσει τόσο τον Σταύρο Νιάρχο όσο και τον Πάρη Κασσιδόκωστα μέσω της αδελφής της. Το επίσημο πρόγραμμά της στη χώρα μας δεν ήταν εξαιρετικά βαρύ, αφού, εκτός από το dinner party προς τιμήν της την περασμένη Κυριακή, είχε προγραμματισμένη άλλη μία μόνο εμφάνιση στο Θέατρο Βράχων, για τα μουσικά βραβεία MAD, όπου και απένειμε το βραβείο του πιο καλοντυμένου Έλληνα καλλιτέχνη στην Έλενα Παπαρίζου. Και πολλοί είπαν ότι πληρώθηκε αδρά γι’ αυτή της την εμφάνιση, διάρκειας μόνο λίγων λεπτών. Έτσι, με πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της, ήθελε να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες?

Μία από αυτές άκουγε στο όνομα του πρώην συντρόφου της αδελφής της Πάρις Χίλτον. Η επιθυμία να βρεθούν επί ελληνικού εδάφους ήταν κοινή. Από την πλευρά του ο Πάρης δεν έκρυβε την ανησυχία του όταν έμαθε για το πόσο ψυχολογικό ράκος ήταν η Πάρις από την πρώτη στιγμή που φυλακίστηκε. «Αν μου το ζητήσει, θα τρέξω να τη δω και να τη στηρίξω», είχε πει πριν από λίγες ημέρες στους φίλους του. Επιβεβαιωμένες πηγές, μάλιστα, λένε ότι όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για την Πάρις ο γιος της Μαριάννας Λάτση επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τη Νίκι για να μαθαίνει ανά πάσα στιγμή τα τελευταία νέα. Έδωσαν μάλιστα την υπόσχεση να βρεθούν από κοντά το συντομότερο δυνατό. Δεν υπήρχε λοιπόν καλύτερη ευκαιρία από το περίφημο τετραήμερο που η διάσημη Χίλτον βρέθηκε στην Ελλάδα καθώς και ο Πάρης αυτό το διάστημα ταξιδεύει σχεδόν καθημερινά μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου. Όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, οι δυο τους συναντήθηκαν ινκόγκνιτο σε παραλιακό restaurant στο Λαγονήσι, οι υπεύθυνοι του οποίου, όπως ήταν φυσικό, είχαν ενημερωθεί για τις «υψηλές» αφίξεις και η είσοδος για τους πελάτες-κοινούς θνητούς δεν επιτρεπόταν.

Στο δείπνο που κράτησε περίπου μία ώρα φέρεται να έδωσε το «παρών» και ο μάνατζερ της Χίλτον Τζον Φίσερ. Οι δύο νέοι, πολύ χαρούμενοι για το ότι κατάφεραν να βρεθούν, συζήτησαν βέβαια για την Πάρις. «Πώς είναι ψυχολογικά;», θέλησε να μάθει ο Κασσιδόκωστας για την πρώην αγαπημένη του και έδωσε την υπόσχεση να την επισκεφθεί στο Λος Άντζελες το Σεπτέμβριο, όταν όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση θα αποτελεί πλέον παρελθόν.

Η ώρα πέρασε συζητώντας και για τα επαγγελματικά τους σχέδια, όπου και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και για επαγγελματική σύμπραξη που θα συζητηθεί, αφού ο Πάρης φαίνεται πρόθυμος να της αναθέσει την ενδυματολογική επιμέλεια της νέας κινηματογραφικής ταινίας που ετοιμάζει κάτω από απόλυτη μυστικότητα.