Γίνε Ματθίλδη στο λεπτό

27.06.2007
Τι με κέρατα εμφανίστηκε, τι με μαλλιά-βουνό, τι σαν γκέισα. Όπως και να κάθισε στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», η Ματθίλδη Μαγγίρα

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Τι με κέρατα εμφανίστηκε, τι με μαλλιά-βουνό, τι σαν γκέισα. Όπως και να κάθισε στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», η Ματθίλδη Μαγγίρα σχολιάστηκε όσο καμία άλλη παρουσιάστρια. Μιλήσαμε με την κυρία Μαίρη Πάνου και τα κομμωτήρια «Gala», που βάζουν την υπογραφή τους στα πιο ευφάνταστα μαλλιά της ελληνικής τηλεόρασης.

Αλήθεια, έχει έρθει ποτέ κάποια πελάτισσα για να σας ζητήσει να της κάνετε το μαλλί της Ματθίλδης;

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν έρθει πολλές φορές και μου έχουν ζητήσει να τους κάνω, όχι βέβαια τόσο τα extreme μαλλιά, όπως τα κέρατα και το βουνό, αλλά κάποια πιο συμβατικά Περιμένω, πάντως, τις επόμενες απόκριες ακόμη και τα υπερβολικά χτενίσματα να γίνουν ανάρπαστα».

Ποιος έχει την έμπνευση για αυτές τις δημιουργίες;

«Από κοινού. Άλλοτε εγώ, άλλοτε η Ματθίλδη από κάποια φωτογράφηση που έχει δει και της άρεσε».

Ποιο ήταν κατά τη γνώμη σας το πιο δύσκολο χτένισμα που κάνατε στη διάρκεια αυτών των μηνών της συνεργασίας σας;

«Νομίζω τα κέρατα και το βουνό! Το βουνό μας πήρε περίπου 5 ώρες μαζί με το μακιγιάζ της Ματθίλδης για να το φτιάξουμε. Δημιουργήθηκε τοποθετώντας ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δεντράκι μέσα στο μαλλί και αρχίσαμε σιγά σιγά, αφού το στερεώσαμε με τρέσα, να το χτίζουμε με πρόσθετο μαλλί. Μπορεί να σας φαίνεται ότι σαν αποτέλεσμα ήταν αρκετά βαρύ για το κεφάλι της Ματθίλδης, αλλά θα σας διαψεύσω. Εκείνη το καταδιασκέδαζε και μάλιστα ήθελε να το κρατήσει και εκτός εκπομπής».

Ποιες άλλες επώνυμες σας εμπιστεύονται για την επιμέλεια των μαλλιών τους;

«Η Λίνα Σακκά, η Δήμητρα Χατούπη, η Βάσια Λόη, η Έλλη Αγγελιδάκη, η Εύα Λάσκαρη, η Τζένη Τζιβεριώτη και πολλές ακόμη».