Μετά το χωρισμό ο γάμος;

26.06.2007
Παρά τα όσα γράφονται, η Άννα Βίσση και ο Χρίστος Ψωμόπουλος δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από άτομο του στενού περιβάλλοντός τους, η σχέση τους, που τώρα έχει μπει στον πάγο, μπορεί να μας επιφυλάξει τη μεγαλύτερη έκπληξη: ένα γάμο!

Από την Κατερίνα Χριστακοπούλου

Η Άννα όχι μόνο δεν απέδωσε ποτέ τα σύννεφα στη σχέση τους στο single ταξιδάκι που έκανε ο Χρίστος στη Μύκονο και στα κοσμικά νυχτοπερπατήματά του, αλλά, διανύοντας μια κρίσιμη καμπή στη ζωή της, προβληματίζεται αναζητώντας τη συναισθηματική σιγουριά μιας επισημοποιημένης σχέσης.

Πώς μας ήρθε αυτό; «Ένας μεγάλος έρωτας όπως αυτός της Άννας και του Χρίστου που δεν έχει εξαντλήσει τα όριά του ίσως τελικά πάει για γάμο!». Αυτό μας είπε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά τους αφήνοντάς μας άφωνους. Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε, οι δυο τους συζήτησαν για να τονώσουν τη σχέση τους και πλέον διανύουν μια περίοδο αναμονής γεμάτη αγωνία για τη θετική απάντηση της Άννας.

Ζηλεύω γιατί σ' αγαπώ
Είναι αλήθεια ότι ο δεσμός τους είχε εξαρχής όλα τα κλισέ: χημεία, κάψα, κόντρες και πολλή ζήλια, που είχε οδηγήσει το ζευγάρι σε ερωτικά καβγαδάκια. Όπως μας είπε ο άνθρωπος από το περιβάλλον τους, «όταν η θερμοκρασία αγγίζει τους 45 βαθμούς Άννας Βίσση, τότε γίνεται σφαγή» και πολλές φορές χώρισαν ακόμη και τηλεφωνικά, ιδιαίτερα όταν εκείνη βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, αυτός είναι ο χωρισμός Νο 10! Αλλά και ο Χρίστος Ψωμόπουλος ψιθυρίζεται ότι τα βρήκε δύσκολα στη σχέση του με την Άννα. Ίσως δεν ήξερε κάποιες φορές πώς να χειριστεί τα πράγματα, ασκώντας της πίεση για αποκλειστικότητα και επισημοποίηση της σχέσης τους. Άλλες φορές, πάλι, υιοθετώντας ακραίες συμπεριφορές και κάνοντάς της σκηνές ζηλοτυπίας, όπως εκείνη στο «Ρizza Ρomodoro», επειδή νόμιζε πως ο νεαρός τραγουδιστής του μαγαζιού την κοιτούσε.

Έπειτα από αυτό το επεισόδιο ο Χρίστος Ψωμόπουλος αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να το παίξει «κόντρα ρόλο», προκαλώντας τη ζήλια της Άννας. Ουσιαστικά όμως ακροβατούσε ανάμεσα στον έρωτά του για εκείνη και στο ρίσκο να τη χάσει εντελώς. Το κόλπο δεν έπιασε κι εκείνη παρέμεινε ψύχραιμη και, παρόλο που τα αισθήματά της για εκείνον δεν είχαν αλλάξει, προβληματίστηκε αν τελικά υπάρχει αδιέξοδο.

Θα το πάρει το παλικάρι;
Για να σκεφτούν λοιπόν τι θέλουν να κάνουν με τη σχέση τους, αποφάσισαν να απομακρυνθούν για λίγο, όμως συνειδητοποίησαν ότι είχαν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους, αφού μέχρι τώρα ήταν κολλημένοι ο ένας στον άλλο. Ξεκίνησαν τότε οι συζητήσεις μέχρι το ξημέρωμα για να ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματά τους και ο Χρίστος ζήτησε από την Άννα να μη χαλάσουν το δεσμό τους. Μέσα σε αυτήν τη σύγχυση συζητήθηκε ακόμη και το θέμα του γάμου και δόθηκαν υποσχέσεις από τον Χρίστο ότι θα είναι πιο εγκρατής και θα ρυθμίζει τη ζήλια του. Αν το ποτήρι για την Άννα δεν έχει ξεχειλίσει και αν είναι αλήθεια όσα μας μετέφερε ο στενός φίλος τους και πάρει την απόφαση να πει το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο της, εμείς τους ευχόμαστε η ώρα η καλή! Μόνο να μην κάνουν το γάμο κρυφά!