Μια Γερμανίδα καλλονή για τον Δημήτρη Κουτσόγιωργα

27.06.2007
Ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους γοητευτικούς άντρες της Αθήνας. Και πολλές ήταν οι σταρ και οι επώνυμες Ελληνίδες καλλονές που τον διεκδικούσαν και ονειρεύονταν να τον οδηγήσουν στην εκκλησία ή στο δημαρχείο. Από ποια να αρχίσω και σε ποια να... μην τελειώσω;

Από τον Κώστα Π. Παναγιωτόπουλο

Περιττεύει αυτήν τη στιγμή να αναφερθώ σε καυτά γεγονότα και μνήμες του παρελθόντος. Σήμερα η ευτυχία χτύπησε την πόρτα και την καρδιά του Δημήτρη Κουτσόγιωργα, του τόσο ευγενικού και διακριτικού πολιτικού, γιου του Αγαμέμνονα και της Αλίκης Κουτσόγιωργα, αφού ο έρωτάς του για μια καλλονή Ευρωπαία, την Ντοροτέ Ζίγκλερ, είχε αίσιο τέλος με έναν ονειρικό γάμο.

Το Σάββατο, λοιπόν, 16 Ιουνίου, στις 12 το πρωί, έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο ο γάμος του Δημήτρη με την Ντοροτέ στην Κηφισιά, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου χόρεψαν... ελληνορθόδοξα το χορό του Ησαϊα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει στο γάμο της Φαίης Μπέη και του Νικόλα Κατσαρού τον περασμένο Ιανουάριο.

Στη γαμήλια διακριτική τελετή έλαμπε από ευτυχία η μητέρα του Αλίκη, η αγαπημένη του αδελφή, αλλά και η Ιόλη Παράσχη, η σύζυγος του αλησμόνητου αδελφού του, του Γιάννη, που έφυγε από τη ζωή τόσο αιφνίδια και τόσο δραματικά πριν από 15 χρόνια. Στο γάμο ήταν και ο νεαρός Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας, ο γιος του Γιάννη και της Ιόλης, ωραίος έφηβος πια, που είναι ολόιδιος ο πατέρας του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μόνος πολιτικός που είδαμε στην εκκλησία ήταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρίστος Βερελής.

Το βράδυ στις 10 ο κύκλος των φίλων και των συγγενών μεγάλωσε στη γαμήλια δεξίωση που οργάνωσαν οι νεόνυμφοι στην έπαυλή τους στην Κηφισιά, με 300 περίπου καλεσμένους. Και αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι κανένας πολιτικός δεν ήταν στη γαμήλια αυτή δεξίωση.