Μυστικές επισκέψεις στο νοσοκομείο

22.06.2007
Δύο περίπου εβδομάδες μετά το εξιτήριο που πήρε η αγαπημένη μας Ρούλα από την παθολογική κλινική του ιδιωτικού νοσοκομείου «Μetropolitan» θελήσαμε να αναζητήσουμε τα ίχνη της και να μάθουμε αν όλα πάνε καλά με την υγεία της.

Κατά την έξοδό της από το ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν κάτω από απόλυτη μυστικότητα για είκοσι μέρες η δημοφιλής παρουσιάστρια προσπάθησε να καθησυχάσει όσους βρίσκονταν εκεί λέγοντας ότι «είμαι καλά και το πρόβλημα (σ.σ.: το οποίο δεν ανέφερε) που αντιμετώπιζα ξεπεράστηκε». Η ίδια με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά εμφανώς καταβεβλημένη, κρατώντας αγκαζέ το θεράποντα ιατρό της, αποχώρησε με προορισμό το σπίτι της. Από εκεί κι έπειτα με πρωτοβουλία της ίδιας τα ίχνη της χάθηκαν. Το κινητό της παραμένει κλειστό εδώ και μέρες, ενώ ο μοναδικός δίαυλος επικοινωνίας παραμένει ο σύζυγός της Νάσος Γαλακτερός, ο οποίος φυσικά και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

Ινκόγκνιτο στο «Μetropolitan»
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, η Ρούλα επισκέπτεται ινκόγκνιτο 2-3 φορές την εβδομάδα την ίδια παθολογική κλινική του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν. Εκεί εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις και μια κορυφαία ομάδα επιστημόνων παρακολουθεί την πορεία της θεραπείας στην οποία υποβάλλεται. Ο ιός που προκάλεσε την αναστάτωση στον οργανισμό της TV σταρ έχει διαγνωστεί και μέσω αρκετά ισχυρής φαρμακευτικής αγωγής, η οποία θα συνεχιστεί για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη απ ό,τι μαθαίνουμε, θα προσπαθήσει να ενισχυθεί ο αδύναμος οργανισμός της και να αναρρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν την ξεχνούν οι φίλοι της
Συγκινητική είναι η συμπαράσταση που δέχεται η Ρούλα από τους διάσημους φίλους της. Απ όσο γνωρίζουμε, σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί της βρίσκονται ο Βαγγέλης Περρής, ο Θέμος Αναστασιάδης, η Μιμή Ντενίση, ο Μιχάλης Ασλάνης και πολλοί άλλοι. Όλο αυτό το διάστημα έχει δεχθεί, όπως μαθαίνουμε, τις εκδηλώσεις αγνού ενδιαφέροντος τόσο από τους γείτονές της όσο και από θαυμαστές της, που την παρακολουθούν πιστά εδώ και χρόνια. Επίσης, αμέτρητες είναι οι ανθοδέσμες που καταφτάνουν καθημερινά στη μοντέρνα κατοικία της στην Κηφισιά γεμίζοντάς την απεριόριστη χαρά.