Πολλαπλοί οργασμοί ετών 75

22.06.2007
Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο είδος πλαστικής επέμβασης ακούγαμε να γίνεται μόνο στην Αμερική, όπου εφαρμόζεται τα τελευταία 10 χρόνια και ανασταίνει την ερωτική ζωή χιλιάδων ζευγαριών.
Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο είδος πλαστικής επέμβασης ακούγαμε να γίνεται μόνο στην Αμερική, όπου εφαρμόζεται τα τελευταία 10 χρόνια και ανασταίνει την ερωτική ζωή χιλιάδων ζευγαριών. Και μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγα εικοσιτετράωρα από την ώρα που έφτασαν τα πλέον πρωτοποριακά μηχανήματα λέιζερ στην Ελλάδα, παρ όλα αυτά ήδη έγινε η πρώτη επαναστατική πλαστική επέμβαση αιδοίου σε ιδιωτικό νοσοκομείο!

Οταν μας το έλεγαν, δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε ότι κοσμική κυρία σεβαστής ηλικίας και ευκατάστατης οικογένειας επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό της και του ζήτησε να της κάνει σύσφιγξη κόλπου ώστε να ξανανιώσει τη χαρά του σεξ!

Οι κολποπλαστικές γίνονταν χρόνια στην Ελλάδα, κυρίως όμως για θεραπευτικούς λόγους και συνήθως έπειτα από δύσκολους φυσιολογικούς τοκετούς. Πλαστική αιδοίου, όμως, για καθαρά σεξουαλικούς λόγους πρώτη φορά έγινε. Πόσο μάλλον όταν η ασθενής είναι μεγάλης ηλικίας και στόχος της είναι να ξαναζήσει μια έντονη σεξουαλική ζωή.

Πώς ακριβώς γίνεται; Ο δρ. Στέφανος Χανδακάς, μαιευτήρας-γυναικολόγος, ενδοσκοπικός χειρουργός στο «ΙΑΣΩ General» μας διαφωτίζει: «Η επέμβαση αυτή, κατά την οποία ο γυναικείος κόλπος γίνεται πιο στενός με την αφαίρεση ιστού από τα τοιχώματα πίσω και μπροστά, λέγεται LVR (Laser Vaginal Rejuvenation), που σημαίνει τεχνική ανάπλασης του κόλπου με λέιζερ.

Μετά την αφαίρεση γίνεται συρραφή της περιοχής με πλαστικά ράμματα, που απορροφώνται από τον οργανισμό λίγες μέρες μετά».

Πίσω από αυτήν τη μέθοδο, που έχει ήδη προκαλέσει γενικό ξεσηκωμό στους κύκλους των ευκατάστατων κυριών και όχι μόνο, βρίσκεται μια ομάδα ειδικών γιατρών, που την αποτελούν, εκτός από τον κ. Χανδακά, ο δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός-ουρολόγος, και ο δρ. Ευάγγελος Μπελλώνιας, πλαστικός χειρουργός.

Η πρωτοποριακή αυτή τεχνική ήρθε κατευθείαν από την Αμερική, είναι αναίμακτη, γίνεται με ολική νάρκωση και κρατάει περίπου δύο ώρες. Το 90% των ασθενών μάλιστα είναι σε θέση να φεύγουν από το νοσοκομείο την ίδια μέρα!

Τα επόμενα τρία εικοσιτετράωρα που ακολουθούν την επέμβαση η γυναίκα με το «νέο» πλαστικό αιδοίο μπορεί να νιώθει κάποιες παροδικές ενοχλήσεις, ωστόσο μπροστά στη σεξουαλική της απογείωση είναι μικρό το κακό!

Θαύματα στο σεξ
Η πρωτοποριακή αυτή τεχνική καταπολεμά σημαντικά τη χαλάρωση του κόλπου (όταν οι μύες της περιοχής είναι χαλαρωμένοι και η εσωτερική και εξωτερική διάμετρος αυξάνονται), κατά την οποία ο κόλπος δεν βρίσκεται στην ιδανική φυσική του κατάσταση.

Η αίσθηση, η διέγερση και ο οργασμός τότε μειώνονται δραματικά οδηγώντας πολλές φορές τις μεγάλες κυρίως σε ηλικία γυναίκες ακόμη και στην αποχή από το σεξ. Η τεχνική αυτή αποκαθιστά την παλιά νεανική αίσθηση και την ένταση των οργασμών που είχαν οι γυναίκες πριν υποστούν την κολπική χαλάρωση. Άλλωστε, όπως μας εξήγησαν οι εξειδικευμένοι γιατροί, «η σεξουαλική ικανοποίηση για τη γυναίκα συνδέεται άμεσα με τη συχνότητα και την ένταση των κολπικών συσπάσεων, που βελτιώνονται σημαντικά με την πρωτοποριακή τεχνική LVR».

Πάντως, για τις άμεσα ενδιαφερόμενες, ρωτήσαμε και μάθαμε ότι η «ανάσταση» της σεξουαλικής ζωής και του σημείου G, που επιτυγχάνεται μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου, ξεκινά από τα 4.500 ευρώ!