Στα δικαστήρια ο Σάκης

27.06.2007
Στο Παρίσι θα βρεθεί ο Σάκης Ρουβάς όχι για συναυλία, αλλά για να παραστεί σε δίκη, διεκδικώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Από ποιους όμως διεκδικεί χρήματα
Από τον Βαγγέλη Στεργίου


Στο Παρίσι θα βρεθεί ο Σάκης Ρουβάς όχι για συναυλία, αλλά για να παραστεί σε δίκη, διεκδικώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Από ποιους όμως διεκδικεί χρήματα ο δημοφιλής τραγουδιστής και γιατί έφτασε στο σημείο να καταφύγει στη δικαιοσύνη; Το ΛΟΙΠΟΝ έμαθε, έψαξε και σας αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν συνεργαζόταν ακόμα με τον Ηλία Ψινάκη, ο Σάκης Ρουβάς είχε μια πρόταση από γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό να δανείσει τη φωνή του σε μια σειρά διαφημιστικών spots. Εύκολη διαδικασία και μάλιστα με πολύ καλά χρήματα, αν σκεφτεί κανείς πως για μία ώρα που διαρκούσε η εγγραφή του κάθε spot ο Σάκης είχε συμφωνήσει να πληρώνεται με περίπου 2.500 ευρώ. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο ΛΟΙΠΟΝ άτομο του περιβάλλοντος του τραγουδιστή που παρακολουθεί από κοντά την ιστορία, για μια ολόκληρη σεζόν, όσο δηλαδή παρέμεινε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στη Γαλλία, ηχογράφησε 21 spots, αριθμός που, αν τον μεταφράσουμε σε χρήματα, φτάνει περίπου τις 50.000 ευρώ. Όμως, σύμφωνα πάντα με όσα μας είπε το συγκεκριμένο άτομο, τα χρήματα αυτά ο Σάκης δεν τα πληρώθηκε ποτέ, ενώ το θέμα έπαιρνε διαρκώς αναβολές από τους ιθύνοντες του ραδιοφωνικού σταθμού. Όταν πια ο καλλιτέχνης έχασε την ψυχραιμία του, αποφάσισε να τους στείλει εξώδικο, δίχως όμως πάλι να καταφέρει το παραμικρό. Έτσι, κατέθεσε μήνυση, με αποτέλεσμα μετά το καλοκαίρι να εκδικαστεί η υπόθεση στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Σάκης, τον οποίο ποτέ δεν απασχόλησαν τα χρήματα, όπως μας αποκάλυψε το πρόσωπο του φιλικού του περιβάλλοντος, δεν κινείται κατά αυτόν τον τρόπο για τα 50.000 ευρώ, αλλά γιατί θεωρεί ότι τον εκμεταλλεύτηκαν και δεν τήρησαν όσα του υποσχέθηκαν. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα και μας αρνήθηκε οποιαδήποτε δήλωση. Ωστόσο, το οικείο περιβάλλον του μας πληροφόρησε πως ο Σάκης τα χρήματα αυτά θα τα χαρίσει σε μια οικογένεια που τα έχει ανάγκη και θα διευκολυνθεί σε ένα πρόβλημα υγείας που την ταλανίζει. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ο γνωστός τραγουδιστής έχει βοηθήσει αθόρυβα συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.