Το καλοκαίρι της οικογένειας Νικοπολίδη

12.06.2007
Μπορεί να έκαναν το πρώτο τους «μπάνιο» πριν από μερικές μέρες τα διδυμάκια της οικογένειας Αντώνη Νικοπολίδη στην κολυμπήθρα, αλλά σύντομα θα συνεχίσουν να πλατσουρίζουν και στη θάλασσα

Μπορεί να έκαναν το πρώτο τους «μπάνιο» πριν από μερικές μέρες τα διδυμάκια της οικογένειας Αντώνη Νικοπολίδη στην κολυμπήθρα, αλλά σύντομα θα συνεχίσουν να πλατσουρίζουν και στη θάλασσα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι και κυρίως η σύζυγος Βάσω Στασινού με τα παιδιά θα περάσει από τη γενέτειρα του γκολκίπερ, την Άρτα, και θα βουτήξει στις κοντινές παραλίες.

Στη συνέχεια θα ξεκουραστούν στη Μύκονο, όπως κάνουν σχεδόν κάθε χρόνο. Όμως, αυτό το καλοκαίρι το ζευγάρι θα έχει μαζί και τα δύο «βλασταράκια» του, που δείχνουν να τρελαίνονται με το νερό. Ο Γιώργος και η Μαρία-Χριστίνα (σ.σ.: την οποία θα φωνάζουν Μαριτίνα) Νικοπολίδη βαφτίστηκαν στο εκκλησάκι του κτήματος Μπραϊμιώτη-Μεσόγειος στη Βάρη, με τον Τάκη Λιβιεράτο και τη Μαρία Σκιαδαρέση να είναι οι «πνευματικοί γονείς» τους.

Το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με περίπου 200 καλεσμένους, ενώ εκείνο που προκάλεσε θετικότατη εντύπωση ήταν η προνοητικότητα του διεθνούς γκολκίπερ και της συζύγου του να στήσουν ένα μικρό παιδότοπο για τους λιλιπούτειους που έδωσαν το «παρών»!

Ανάμεσα στους καλούς φίλους του ζευγαριού - κυρίως από τον αθλητικό χώρο - που έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα στους πανευτυχείς γονείς για τα νεοφώτιστα διδυμάκια ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου με τη σύντροφό του Εβελίνα Κυράστα και το γιο τους Γιάννη, ο Γιώργος και η Ζάννα Ανατολάκη με τα παιδιά τους, ο Νάσος Γαλακτερός με το γιο του, ο Βασίλης Τσιάρτας με τη σύζυγό του, ο Τάσος Πάντος, ο Γιάννης Ταραλίδης και ο Ανδρέας Νινιάδης, ο Τραϊανός Δέλλας, αλλά και παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρούσα και η Βιβή Μπασινά, δίχως όμως τον Άγγελο, που δεν μπορούσε να παραστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Ισπανία.