Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η πρώην του Αλιάγα

21.10.2009
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δηλώνει η οδοντίατρος Γιώτα Τριγώνη, που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, μπασκετμπολίστα του Άρη Λάζαρο Αγαδάκο.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δηλώνει η οδοντίατρος Γιώτα Τριγώνη, που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, μπασκετμπολίστα του Άρη Λάζαρο Αγαδάκο.

Λίγο μόλις καιρό μετά το χωρισμό της από το γνωστό παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα η όμορφη Γιώτα βρήκε, όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους, το σύντροφο με τον οποίο θα δημιουργήσει την οικογένεια που ονειρεύεται.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια σε κοινή παρέα και από τότε είχαν παραμείνει δυο απλοί γνωστοί. Μεσολάβησε ο δίχρονος δεσμός της οδοντιάτρου με τον Νίκο Αλιάγα, αλλά φαίνεται ότι ο μπασκετμπολίστας ποτέ δεν ξέχασε την όμορφη Γιώτα. Μετά το χωρισμό της ο Λάζαρος εκδήλωσε αμέσως το ενδιαφέρον του για εκείνη αλλά και τις σοβαρές προθέσεις του. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν ζευγάρι.

Ο Λάζαρος Αγαδάκος γνώρισε τους γονείς της Γιώτας στο εξοχικό τους σπίτι στη βόρεια Εύβοια, οι γονείς και των δύο ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους και η σχέση δεν άργησε να επισημοποιηθεί.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και από την περασμένη Πέμπτη το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο, που έγινε στο δημαρχείο της Ηλιούπολης.

Μάρτυρες στο γάμο τους ήταν ο αδερφός της Γιώτας, Χρήστος, και η Χριστίνα, ξαδέρφη του γαμπρού. Στο πλευρό τους, φυσικά, βρίσκονταν οι οικογένειές τους αλλά και οι κολλητές φίλες της οδοντιάτρου, Μάντα Παπαδάκου και Αννίτα Ναθαναήλ.

Η Γιώτα και ο Λάζαρος μένουν μαζί στο σπίτι τους στη Βούλα, ενώ τα σαββατοκύριακα ταξιδεύουν μαζί στην Ελβετία, προκειμένου εκείνη να βρίσκεται στο οδοντιατρείο που διατηρεί στη Ζυρίχη. Άλλωστε, ο Λάζαρος, λόγω ενός τραυματισμού του στο χέρι, θα απέχει για 6 μήνες από τα γήπεδα.

Η Γιώτα, όπως εκμυστηρεύεται στους δικούς της ανθρώπους, δεν θα έλεγε «όχι» στο να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ περιμένει με ανυπομονησία το θρησκευτικό τους γάμο, που θα είναι ανοιχτός και θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Να ζήσουν!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ