Σεκιούριτι φυλάνε την επιτροπή του X Factor!

19.10.2009
Απειλές από κάποιους διαγωνιζόμενους έχουν κάνει τα μέλη της κριτικής επιτροπής του «X-Factor» να χάσουν τον ύπνο τους.

Απειλές από κάποιους διαγωνιζόμενους έχουν κάνει τα μέλη της κριτικής επιτροπής του «X-Factor» να χάσουν τον ύπνο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι τόσο άνετοι όσο δείχνουν και τρέμει η ψυχή τους σε κάθε «όχι» που λένε σε διαγωνιζόμενο, ενώ σεκιούριτι έχουν αναλάβει να τους προστατεύουν στο πλατό και στα παρασκήνια!

Η δόξα θέλει θυσίες. Και μπορεί το «X-Factor» να πουλάει τρελά και να χτυπάει θεαματικότητες μέχρι και 43,1% στα νεανικά κοινά (15-44 ετών), αλλά οι κριτές Κατερίνα Γκαγκάκη, Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Λεβέντης και Γιώργος Θεοφάνους κινδυνεύουν από το θυμό των διαγωνιζόμενων που... κόβονται.

Σύμφωνα με τηλεοπτικές πηγές, αν και οι ίδιοι δείχνουν να το διασκεδάζουν, αρκετές φορές έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση, καθώς οι αντιδράσεις των «κομμένων» είναι απρόβλεπτες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το πλατό και τα παρασκήνια είναι γεμάτα σεκιούριτι, που ακολουθούν τα μέλη της επιτροπής σε κάθε τους βήμα. Κι αυτό γιατί έχουν δεχτεί αρκετές φορές απειλές για τη σωματική τους ακεραιότητα. Ευτυχώς, όμως, έχουν αποδειχτεί λόγια της στιγμής και δεν έχει προκύψει κάτι δυσάρεστο.

Από τις οντισιόν μέχρι να καταλήξουν στα τελικά αποτελέσματα έχουν περάσει περίπου 11.000 άτομα και κάποιοι από αυτούς έχουν αντιδράσει έντονα, γιατί δεν άκουσαν το πολυπόθητο «πέρασες στην επόμενη φάση». Κάποια άτομα κλαίνε, κάποια άλλα ξεσπάνε φραστικά. Μάλιστα, υπήρξαν φορές που χρειάστηκε να επέμβουν οι σεκιούριτι, μας αποκάλυψε τηλεοπτική πηγή, για να μπορέσουν να φυγαδευτούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Οι απειλές δίνουν και παίρνουν
Χαρακτηριστική, όπως συζητιόταν στο παρασκήνιο, ήταν η περίπτωση της Κατερίνας Γκαγκάκη, που ύστερα από μια άρνησή της να περάσει διαγωνιζόμενο αυτός έγινε η σκιά της και οι απειλές έδιναν κι έπαιρναν. Μάλιστα, αναγκάστηκε να ζητήσει τη συνδρομή των σεκιούριτι για να διασχίσει το πλατό και να πάει στην τουαλέτα!

Πάντως, παρά τα απρόοπτα, οι κριτές δεν το βάζουν κάτω, δεν πτοούνται και κάνουν το καλύτερο δυνατό. Ήδη, από τις οντισιόν και μόνο, το ριάλιτι έχει ξετινάξει τους δείκτες της ΑGB. Φανταστείτε τι θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ, όταν θα προβληθεί το πρώτο live με τον Σάκη Ρουβά. Εκεί να δείτε υστερίες, λιποθυμίες και απρόοπτα με τις θαυμάστριές του. Όπως μάθαμε, αυτό που προβληματίζει την παραγωγή του «X-Factor» είναι πως το στούντιο όπου γίνονται τα γυρίσματα δεν έχει πίσω πόρτα και μελετούν από πού θα φυγαδεύσουν τον Σάκη, αν χρειαστεί. Άλλωστε, κάποια στιγμή επιστρατεύτηκε μέχρι και ασθενοφόρο για να μπορέσει να φύγει ασφαλής!