Τα στέκια των επωνύμων

21.10.2009
Στα μπαράκια, στα κλαμπ, πρώτο τραπέζι πίστα ή στο σπίτι με καλή παρέα; Οι άνθρωποι της σοουμπίζ μπορεί να δίνουν βροντερό «παρών» στα εγκαίνια γνωστών κλαμπ της Αθήνας, μπορεί να φωτογραφίζονται στις λαμπερές θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στα μπαράκια, στα κλαμπ, πρώτο τραπέζι πίστα ή στο σπίτι με καλή παρέα; Οι άνθρωποι της σοουμπίζ μπορεί να δίνουν βροντερό «παρών» στα εγκαίνια γνωστών κλαμπ της Αθήνας, μπορεί να φωτογραφίζονται στις λαμπερές θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι πάντα το καλύτερό τους! Ας δούμε τι κάνουν οι σταρ όταν θέλουν να διασκεδάσουν, τι τους ξεκουράζει, τι τους κάνει να γεμίζουν τις μπαταρίες τους.

Φαγητό και χαλάρωση
Σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι μπορεί να συναντήσει κανείς τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός, όταν θέλει να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, επιλέγει να φάει μαζί με φίλους του στο αγαπημένο του στέκι. Σε bar-restaurant στο Μαρούσι συχνάζουν ο σύζυγος της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης, όταν δεν πίνει το ποτό του στο αγαπημένο του στέκι στο Χολαργό.

Οι λάτρεις του κλάμπινγκ
Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες έχουν περάσει νύχτες διασκέδασης κάνοντας κλάμπινγκ μέχρι το πρωί. Σε ένα από αυτά άλλωστε παίζει μουσική η Ναταλία Γερμανού κάθε Τρίτη και, όπως είναι φυσικό, συγκεντρώνει όλους τους επώνυμους φίλους της. Λάτρεις του κλάμπινγκ δηλώνουν ο Τρύφωνας Σαμαράς,ο Χάρης Σιανίδης και οι φίλες του από το χώρο του μόντελινγκ, ο Ηλίας Πανταζόπουλος με τη Ρία Αντωνίου, ο Γιάννης Καζανίδης, η Βάλια Κακούτη, τα μοντέλα Γιώργος Μανίκας, Στέλιος Νιάκαρης και Γιάννης Σπαλιάρας αλλά και πολλοί ηθοποιοί, όπως η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ?στις σπάνιες εμφανίσεις της?, η Χριστίνα Παππά με το φίλο της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, ο Μάνος Γαβράς, ο Αλέξης Γεωργούλης.

Φανατική του κλάμπινγκ και η Όλγα Φαρμάκη. Το μοντέλο-παρουσιάστρια διασκεδάζει με φίλους και τον αγαπημένο της, αν και η δημοσιότητα δεν την αφήνει να χαλαρώνει όπως θα ήθελε όταν βρίσκεται έξω.

Καφέ ή ποτό;
Στα νότια προάστια κάνει συχνά πυκνά την εμφάνισή του ο Πάρης Κασιδόκωστας συγκεντρώνοντας, όπως είναι φυσικό, όλα τα βλέμματα. Εκεί πίνουν τον καφέ τους αλλά και ένα πρώτο ποτό πριν από το? ξενύχτι, συνήθως, ο επιχειρηματίας Σέρρος Μύρτας, η Εύη Βατίδου, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο Θάνος Πετρέλης αλλά και ο Αντώνης Ρέμος και ο Νίκος Βέρτης.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης συχνάζει στη Γλυφάδα και συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση στο καφέ που διατηρεί ο ίδιος. Εκεί απολαμβάνουν τον καφέ τους η Κατερίνα Λάσπα και η Χριστίνα Παπά.

Εκτός από τα εξτρίμ σπορ ο Κώστας Σόμμερ διασκεδάζει απολαμβάνοντας τον καφέ του με τους φίλους του στο δικό του καφέ στη Γλυφάδα.

Φανατικοί των μπουζουκιών
Σέρρος Μύρτας και Αλέξανδρος Αγγλούπας ψηφίζουν μπουζούκια! Έτσι, συχνά θα τους δει κανείς πρώτο τραπέζι πίστα! Όπως κι ένας από τους περιζήτητους εργένηδες, ο Νίκος Γιγουρτάκης, που διασκεδάζει κυρίως στο δικό του μαγαζί, μαζί με τον κολλητό του φίλο, εφοπλιστή Νικόλα Αγούδημο. Λάτρης των μπουζουκιών και λόγω ιδιοκτησίας ο Διογένης Παπαθεοχάρης. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Μελισσανίδης διασκεδάζει κι εκείνος στα μπουζούκια και θεωρείται από τους άντρες που είναι ιδιαιτέρως? large στα λουλούδια. Μπουζούκια ψηφίζει και ο επιχειρηματίας Μανώλης Λαϊνόπουλος, ενώ του αρέσει επίσης να τρώει με φίλους στα διάγεστιατόρια-στέκια των βορείων προαστίων.

Οι σπιτόγατοι
Η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» Ελένη Μενεγάκη είναι μια τρυφερή μαμά και μία από τις καλύτερες μαγείρισσες. Όταν δεν εργάζεται, της αρέσει να περνάει τις ώρες της με τα τρία αγγελούδια της, να τους φτιάχνει σπιτικές λιχουδιές και να καλεί φίλους στο σπίτι για φαγητό. Σπάνια θα δείτε την Ελένη σε ένα κλαμπ ή σε κάποια πρεμιέρα γνωστού νυχτερινού κέντρου, εκτός και αν υπάρχει κάποιο σημαντικό για εκείνη κάλεσμα ή στην πίστα βρίσκεται η αγαπημένη της κουμπάρα Νατάσα Θεοδωρίδου. Ωστόσο, της αρέσει να συναντά τις κολλητές φίλες της, Τζένη Μπαλατσινού και Δέσποινα Βανδή, και μαζί να απολαμβάνουν το φαγητό τους σε αγαπημένα στέκια στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια.

Σπιτόγατα και η Ευγενία Μανωλίδου. Η μουσικός και παρουσιάστρια δεν αλλάζει με τίποτα τη θαλπωρή του σπιτιού, αφού εκεί χαλαρώνει με τα τρία παιδιά της και το σύζυγό της.

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι μια όμορφη γυναίκα που σπάνια εμφανίζεται σε κοσμικά events, καθώς προτιμά παρά την επιτυχία της να κρατάει χαμηλό προφίλ στη ζωή της.

Μπορεί να είναι party animal ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, αλλά το μπάρμπεκιου και τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι η αδυναμία του, όταν θέλει να ξεκουραστεί.

«Μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι με τη σύντροφό μου και τους φίλους μου, να ψήνουμε, να παίζουμε Playstation, να βλέπουμε DVD και, φυσικά, να παίζουμε με τις ώρες επιτραπέζια παιχνίδια», μας είπε.

Από την άλλη, η Ελεονώρα Μελέτη δίνει συχνά το «παρών» σε πάρτι επώνυμων φίλων της σε γνωστά κλαμπ της Αθήνας, αλλά η ίδια μάλλον θα χαρακτήριζε τον εαυτό της σπιτόγατα, καθώς της αρέσει να ξεκουράζεται στο καινούργιο της σπίτι στην Κηφισιά μαζί με το σύντροφό της Γιάννη. Βέβαια, λατρεύει και τις κολλητές της φίλες, τις οποίες συναντά συχνά για καφέ και κουβεντούλα...

Φρεσκοπαντρεμένοι και νέοι γονείς, ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη δεν έχουν μάτια πάρα μόνο για την κόρη τους. Έτσι, το σπίτι είναι το καταφύγιό τους! Εκεί ξεκουράζεται το ζευγάρι, εκεί περνάει ευχάριστες στιγμές μαζί με το παιδάκι του.

Σπιτόγατοι αποδεικνύονται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η αγαπημένη του Νάντια Μπουλέ. Μπορεί το καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός να τους συνέλαβε σε τρυφερές, στιγμές στα ελληνικά νησιά, αλλά τον προηγούμενο χειμώνα δεν τους είδαμε πουθενά μαζί σε κάποιο κοσμικό κάλεσμα.