Σχέσεις στοργής

14.05.2007
Πολλοί λένε ότι η διασημότητα και τα φώτα της δημοσιότητας αλλάζουν τον άνθρωπο. Τι γίνεται, όμως, με τη σημαντικότερη σχέση της ζωής του; Οι παρακάτω γυναίκες αποδεικνύουν πως έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την εφήμερη λάμψη της showbiz με την αιώνια δράση του φίλτρου της μητρότητας. Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά της σχέσης 12 επώνυμων μαμάδων με τα παιδιά τους;

Βάνα Μπάρμπα Φαίδρα-Θεοδώρα

Φίλες στο παιχνίδι
Η Φαίδρα είναι σίγουρα, όπως έχει επανειλημμένα πει και η ίδια η Βάνα, όλη της η ζωή. Σήμερα η Βάνα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε έπειτα από τη γέννηση της μικρής, που είναι ήδη τεσσάρων ετών, φαίνεται πιο ανανεωμένη και σέξι από ποτέ. Και μπορεί να αντιμετώπισε δυσκολίες, αλλά ακόμη και σήμερα πιστεύει ότι ο ρόλος της μαμάς είναι ο σπουδαιότερος της ζωής της. Γι αυτό άλλωστε τον τελευταίο καιρό σκεφτόταν να γίνει ανάδοχος μητέρα για ένα δεύτερο παιδάκι.

Το μυστικό: Τα απίστευτα παιχνίδια και οι κούκλες, με τις οποίες τρελαίνεται να παίζει η μικρή, γι αυτό η Βάνα κάνει τα πάντα για να εμπλουτίζει τη συλλογή της!

Ελένη Μενεγάκη Αγγελος-Ιωάννης και Λάουρα

Πάντα δίπλα της
Είναι τα αγγελούδια της ωραίας Ελένης της ελληνικής TV και του Γιάννη Λάτσιου. Ο Άγγελος-Ιωάννης είναι πέντε χρόνων και συνόδευσε την όμορφη μαμά του στις πασχαλινές διακοπές της στο Ντουμπάι και η Λάουρα, που είναι ίδια η Ελένη, είναι μόλις ενάμισι έτους.

Το μυστικό: Η Ελένη με το που τελειώνει τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της τρέχει να βρεθεί δίπλα στα παιδιά της. Δεν θέλει να χάνει ούτε λεπτό μακριά τους. Ακόμη όμως και όταν βρίσκεται μακριά τους, είναι σαν να τα έχει δίπλα της, αφού συνηθίζει να φοράει αλυσιδίτσες στο λαιμό με τα ονόματά τους.

Ματθίλδη Μαγγίρα Λήδα

Ανεξαρτησία πάνω απ όλα
Σίγουρα για την ταλαντούχα Ματθίλδη του φετινού «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» αλλά και της πετυχημένης «Μαρίας της άσχημης» ο ομορφότερος ρόλος που είχε μέχρι σήμερα στη ζωή της είναι αυτός της μανούλας. Για το λόγο αυτό και αφότου γέννησε την όμορφη Λήδα, αποφάσισε να αποσυρθεί από τα όποια επαγγελματικά της σχέδια και προτίμησε να καθίσει σπίτι και να θηλάσει κανονικά.

Το μυστικό: Αυτό βρίσκεται στο ότι δεν κοιμούνται στον ίδιο χώρο από 3 μηνών η Λήδα κοιμάται μόνη της. Η ίδια η Ματθίλδη ήθελε η μικρή να είναι στο δικό της προσωπικό χώρο, ώστε να συνηθίσει στην ανεξαρτησία της.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Μαρία

Η καλύτερη βοηθός της
Αν και μεγαλωμένη σε καλλιτεχνική οικογένεια, αφού ο πατέρας της είναι ο επίσης γνωστός ηθοποιός Ταξιάρχης Χάνος, η Μαρία έχει δηλώσει κατηγορηματικά στη μητέρα της ότι δεν θέλει να γίνει ηθοποιός. Και αυτή η δήλωσή της δεν έγινε αβίαστα, αφού ήδη έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός και μια πρώτη γεύση από τις δυσκολίες του επαγγέλματος. Οι φανατικοί της σειράς του Mega «Οι μάγισσες της Σμύρνης» σίγουρα θα θυμούνται την πιτσιρίκα που υποδύθηκε την Κατίνα σε παιδική ηλικία. Αυτό το κοριτσάκι, λοιπόν, δεν ήταν άλλο από τη Μαρία. Όσο για το αν της άρεσε αυτή η εμπειρία, η πιτσιρίκα είχε πει στη μαμά της ότι το βρήκε πολύ κουραστικό και πως μάλλον δεν θα γίνει ποτέ της ηθοποιός.

Το μυστικό: Είναι η καλύτερη βοηθός της μητέρας της στη δουλειά της. Τόσο για τους ρόλους της στο θέατρο όσο και για την τηλεόραση, είναι εκείνη που τη βοηθάει πάντα να μάθει τα λόγια της. Και φυσικά είναι η πρώτη, εκτός από τους συντελεστές του «Παρά πέντε», που μαθαίνει τι θα γίνει στη συνέχεια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Μπέσυ Μάλφα Όλγα και Νικολίτσα

Δίδυμες, αλλά διαφορετικές
Μ ένα σπάρο δυο τρυγόνια! Και τι τρυγόνια, δυο πανέξυπνα και γλυκά διδυμάκια, οι πρωτότοκες κόρες, ομορφαίνουν τη ζωή της Μπέσυς Μάλφα και του συζύγου της Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

Το μυστικό: Η Όλγα και η Νικολίτσα είναι δεσποινίδες και, όπως μας έχει πει η μαμά τους, δεν μοιάζουν καθόλου στο χαρακτήρα.

Ελένη Πετρουλάκη Άννα-Μαρία, Μίλα και Δωροθέα

Ευτυχία που κόβεται στα τρία
Πού να φανταζόταν η ωραία Ελένη μόλις μάθαινε ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος ότι ο πελαργός θα τρίτωνε την ευτυχία τους με τον Ίλια Ίβιτς. Έτσι, η Άννα-Μαρία απέκτησε δίδυμες αδελφούλες πριν από δύο μήνες, τη Μίλα και τη Δωροθέα.

Το μυστικό: Για το ζευγάρι, η μόλις ενάμισι έτους Άννα-Μαρία θεωρείται «γουρλού», γι αυτό ήταν κι εκείνη που η μητέρα της Ελένη της ζήτησε να τραβήξει κλήρους για να αποφασίσουν ποια θα είναι τα ονόματα των δίδυμων μωρών. Η Άννα-Μαρία, αν και έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της Ίλια, συνοδεύει πάντα τη μαμά στις δουλειές της. Από τις ομορφότερες στιγμές, το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας Πετρουλάκη - Ίβιτς όταν η Άννα-Μαρία στην καθιερωμένη και πολύ αγαπημένη της βόλτα στην παιδική χαρά προσέχει κι έχει για συντροφιά τις νεογέννητες αδελφούλες της.

Ισαβέλλα Δάρρα - Αχιλλέας

Ο μικρός πιανίστας
Για την εκπληκτικής ομορφιάς Ισαβέλλα Δάρρα με την εντυπωσιακή καριέρα στα εγχώρια και διεθνή ντεφιλέ μόδας ήταν έκπληξη που αποφάσισε να αποσυρθεί για κάποιο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να παντρευτεί και να γίνει μαμά.

Το μυστικό: Ο μόλις ενάμισι έτους Αχιλλέας φαίνεται ότι θα δίνει στο μέλλον ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής. Από έξι μόλις μηνών η γλυκιά Ισαβέλλα τον έπαιρνε αγκαλιά και έπαιζε πιάνο. Τώρα χτυπάει τα πλήκτρα μόνος του και μάλλον πολύ αρμονικά. Όταν ακούσει μάλιστα στην τηλεόραση ένα τραγούδι, σταματάει ό,τι κι αν κάνει για να το ακούσει μέχρι να τελειώσει.

Μαριάννα Λάτση - Εριέττα

Το μήλο κάτω από τη μηλιά
Τη θυμόμαστε συνήθως να έχει μαζεμένα ψηλά με ωραία κοκαλάκια τα καστανόξανθα μαλλιά της και να μην ξεκολλάει από το πλευρό των γονιών της. Το συνεσταλμένο παιδάκι, όμως, μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε μια πανέμορφη και ψηλή δεσποινίδα. Ο λόγος για την Εριέττα Κούρκουλου, κόρη της Μαριάννας Λάτση και του μεγάλου ανθρώπου του πολιτισμού Νίκου Κούρκουλου.

Το μυστικό: Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι η Εριέττα έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία των γονιών της. Στοιχεία που προδίδονται τόσο από την εξωτερική της εμφάνιση όσο και από την ανατροφή της. Η μικρή λατρεύει το θέατρο και έχει εκδηλώσει από νωρίς την αγάπη της για την υποκριτική. Επιπλέον, όπως φαίνεται, έχει κληρονομήσει το καλό γούστο της μητέρας της και είναι πάντα ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, όπως ταιριάζει σε ένα κορίτσι στην εφηβεία.

Ρένια Λουιζίδου - Βίκτορας

Κατά μάνα κατά κύρη
Το καμάρι της Ρένιας Λουιζίδου ακούει στο όνομα Βίκτορας και είναι πολύ ζωηρός. Στο σχολείο του, όμως, είναι τύπος και υπογραμμός!

Το μυστικό: Έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα της μητέρας του, καθώς του αρέσει πολύ να ζωγραφίζει και η μεγαλύτερή του διασκέδαση είναι να παρακολουθεί παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

Μιμή Ντενίση Μαριτίνα

Χειμερινές κολυμβήτριες
Τον πρώτο καιρό επέλεξε να απέχει από το θέατρο προκειμένου να ζήσει όσο το δυνατόν πιο έντονα τον ομορφότερο ρόλο της ζωής της. Η τρισχαριτωμένη Μαριτίνα έκλεψε την καρδιά της από την πρώτη στιγμή. Σήμερα είναι αχώριστες.

Το μυστικό: Βρίσκεται στο ησυχαστήριό τους. Μητέρα και κόρη φροντίζουν σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο να βρίσκονται στην πολυτελέστατη έπαυλη στον Θεολόγο και να προτιμούν μια από τις ιδιωτικές και μοναχικές παραλίες για να κάνουν μπάνιο. Το διασκεδάζουν απίστευτα.

Αντζελα Γκερέκου Μαρία

Κερκυραία σε όλα της
Η γλυκιά ηθοποιός που μεταπήδησε πετυχημένα στην πολιτική σκηνή Άντζελα Γκερέκου κατάφερε να γίνει μαμά λίγο πριν από τα κρίσιμα 40. Και μπορεί να πέρασε ένα δύσκολο τοκετό, καθώς το μωρό γεννήθηκε πρόωρα, όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πια η μόλις 5 ετών Μαρία αναζωογονεί την αγαπημένη σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου. Το πανέμορφο, πάντα χαμογελαστό μωρό με τα τεράστια γαλάζια μάτια έγινε πλέον κοριτσάκι και βρίσκεται συνέχεια δίπλα στους γονείς της.

Το μυστικό: Αγαπημένος προορισμός της Μαρίας, κάτι που ζητάει από τους γονείς της κάθε φορά, είναι φυσικά η Κέρκυρα. Εκείνο δε το έθιμο που διασκεδάζει αφάνταστα είναι αυτό με τα γνωστά κανάτια.

Δέσποινα Βανδή Μελίνα

Ντύσου όπως η μαμά
Η super star Δέσποινα αναγκάστηκε να βάλει φρένο στη διεθνή καριέρα της, επειδή ο γιατρός της δεν της επέτρεπε να ταξιδεύει ανά τον κόσμο μετά τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Από τότε η ζωή της και του συζύγου της Ντέμη Νικολαϊδη έχει αλλάξει ριζικά! Όχι μόνο ζουν ευτυχισμένα και μαθαίνουν καθημερινά τα νέα ταλέντα της Μελίνας, αλλά ετοιμάζονται τον Αύγουστο να υποδεχτούν και τον αδελφό της μικρής.

Το μυστικό: Μαμά και κόρη περνούν απίστευτες ώρες μαζί και δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνουν μαζί στα πολυκαταστήματα και ντύνονται με τις ίδιες επώνυμες μάρκες.