Μάρω Λύτρα: "Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη"!

14.05.2007
Αποτελεί το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο του τραγουδιού. Και μπορεί όλοι να λένε ότι είναι η νέα Έλλη Κοκκίνου της Heaven και να της καταλογίζουν τα χειρότερα, εκείνη όμως δείχνει να μην το βάζει κάτω. Τα νάζια, το γυμνασμένο σώμα, αλλά και το λαμπερό χαμόγελό της μας «ξενάγησαν» εύκολα στα παρασκήνια του νέου της βιντεοκλίπ.

Με τη θερμοκρασία να πιάνει κόκκινο και έχοντας στο μυαλό μου όλα αυτά που μου μετέφεραν για εκείνη, ότι δηλαδή «είναι ψωνισμένη και σνομπ» και άλλα διάφορα, μπήκα μαγκωμένος και προετοιμασμένος να συναντήσω το πιο περίεργο τέρας επί γης.

Όσο εύκολα όμως πίστεψα κάποια πράγματα για εκείνη, τόσο γρήγορα διαψεύστηκα, αφού με το που φτάσαμε στο διάδρομο έξω από το στούντιο της Άνωσης άκουσα δυνατά γέλια και ανέκδοτα από μια φωνή γνώριμη. «Άνθρωπο που γελάει να μην τον φοβάσαι», μου είχε πει κάποιος και με τη συνομιλία μαζί της μου το επιβεβαίωσε. Κυρίες και κύριοι, το πιο παρεξηγημένο άτομο ίσως της ελληνικής δισκογραφίας, η Μάρω Λύτρα, μας μιλάει αποκλειστικά για όλα αυτά που ψιθυρίζονται στην gossip επικαιρότητα. Έπαιξε ξύλο με τον Νίκο Μακρόπουλο για την αφίσα του μαγαζιού, εκείνη φταίει που έφυγε η Έλλη Κοκκίνου από την εταιρεία, έγινε η πολύκροτη επανασύνδεση με τον Κώστα Καραφώτη; Μας απαντάει σε όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Είμαστε ήδη στο δεύτερο μήνα της κυκλοφορίας της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς σου. Αλήθεια, πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον Φοίβο;

«Ακριβώς όπως τον είχα φανταστεί.

Η συνεργασία μου μαζί του είναι τέλεια. Στην αρχή ήταν να μου δώσει ένα τραγούδι του, αλλά μετά μου έδωσε και τρεις νέες versions κάποιων τραγουδιών που είχε γράψει στο παρελθόν».

Γιατί επιλέξατε το «Μετάνιωσα» για το επόμενο βιντεοκλίπ μετά τη «Μηχανή του χρόνου»;

«Γιατί θεωρήσαμε με την εταιρεία ότι μπορεί να συνεχίσει το δρόμο που άνοιξε η Μηχανή του χρόνου. Το σίγουρο είναι ότι το Μετάνιωσα είναι ένα πολύ καλό και δυνατό κομμάτι».

Πολλοί είπαν ότι ο πρώτος αυτός προσωπικός δίσκος στάθηκε η αφορμή για να αποχωρήσει η Έλλη Κοκκίνου. Τι έχεις να πεις γι αυτό;

«Δεν πιστεύω ότι συνεργασίες τόσο πετυχημένες και τόσων ετών μπορούν να κλονιστούν από έναν εξωτερικό παράγοντα όπως είμαι εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Πώς νιώθεις που μετά την αποχώρηση της Έλλης και την εγκυμοσύνη της Δέσποινας είσαι αυτήν τη στιγμή η νούμερο ένα γυναίκα τραγουδίστρια της εταιρείας, η οποία ποντάρει πάνω σου πάρα πολλά;

«Με κολακεύει η τοποθέτησή σου, αλλά πιστεύω ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Νιώθω πιο σίγουρη με την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια που μου δείχνει έμπρακτα η εταιρεία μου. Αυτό νομίζω μου αρκεί. Αν αρχίσω να σκέφτομαι όμως έτσι, ότι είμαι η μοναδική γυναίκα και τα λοιπά, αυτό θα μου δημιουργήσει απίστευτο άγχος και μεγάλο βάρος».

Συνεργάζεσαι φέτος το καλοκαίρι με τον Νίκο Μακρόπουλο. Ακούστηκαν διάφορες φήμες για τσακωμούς που προέρχονταν από τη δική σου απαίτηση να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το πρόγραμμα που παρουσιάζεις. Μετά ότι τσακωθήκατε για τις αφίσες και τη μαρκίζα. Τι απ όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα;

«Από τους τσακωμούς μας και τα μαλλιοτραβήγματα αναγκάστηκα να βάλω extensions! (Γέλια.) Αλήθεια, δεν ξέρω πώς διαδίδονται τόσα ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα απ όλα αυτά, πάμε πολύ καλά, το μαγαζί είναι γεμάτο κάθε βράδυ και ελπίζω να παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν».

Θα συμμετείχες ποτέ στη Eurovision; Και αν ναι, με τι τραγούδι;

«Φυσικά, θα πήγαινα, αν είχα το κατάλληλο κομμάτι. Μου αρέσει ο διαγωνισμός και η όλη διαδικασία. Έχει μια τρέλα που με γοητεύει».

Φέτος τι θα ψηφίσεις, Σαρμπέλ ή Ευρυδίκη;

«Όσον αφορά τα φετινά διαγωνιζόμενα τραγούδια, μου αρέσει περισσότερο το Comme ci comme ca της Ευρυδίκης και του Δημήτρη Κοργιαλά. Είναι περισσότερο στο στυλ μου, στα ακούσματα και στο πώς είναι η Μάρω. Πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά».

Είσαι ερωτευμένη αυτό το διάστημα;

«Ναι, πάρα πολύ».

Έχεις ήδη κάνει ένα γάμο. Θα επιχειρούσες ποτέ ένα δεύτερο αν βρισκόταν ο ιδανικός άντρας για σένα;

«Ναι, με τον Κώστα Καραφώτη αρραβωνιαστήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα». (Γέλια.)

"Δεν φταίω εγώ που έφυγε η Κοκκίνου από τη Ηeaven"

"Αρραβωνιάστηκα με τον Καραφώτη την προηγούμενη εβδομάδα (Γέλια)"

Παραλειπόμενα από τα backstage
1.
Μπορεί να έχει βγάλει ένα παρεξηγημένο προφίλ προς τα έξω, εμείς όμως που τη γνωρίσαμε λυθήκαμε στα γέλια με τα αστεία και τις πλάκες που έκανε.

2. Το θέμα του βιντεοκλίπ; Η πρόκληση των νέων tattoos της Μάρως! Φυσικά και πρόκειται για tattoo-χένα. Θα δούμε τεράστια άνθη να ξεπηδούν και να απλώνονται σε όλο το κορμί της, στο λαιμό, στα χέρια, παντού! Κάθε δύο φράσεις του τραγουδιού θα ξεπηδάει κι ένα άνθος. Για τα περίπλοκα tattoos, τα οποία είναι κάτι μεταξύ χένας και body painting, είχε έρθει εξειδικευμένος body painter.

3. Τη σκηνοθεσία του εν λόγω βιντεοκλίπ ανέλαβε, όπως άλλωστε και της προκλητικής λόγω της αποκαλυπτικής εμφάνισης της Μάρως «Μηχανής του χρόνου», ο Κώστας Καπετανίδης. Είναι άνθρωπος ήπιων τόνων και όπως πάντα σεμνός, που δεν θέλει επουδενί να τον βλέπει ο φωτογραφικός φακός.

4. Φύλακας-άγγελός της καθ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο πάντα φιλικός και ευγενικός make up artist και hair stylist Πάνος Καλλίτσης. Στα χέρια του η Μάρω αφέθηκε ολοκληρωτικά.

5. Τα γυρίσματα άρχισαν στις 12 το μεσημέρι και κράτησαν μέχρι τις 2 το βράδυ. Παρ όλα αυτά,η Μάρω είχε φοβερή υπομονή και έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο εκείνη όσο και ο σκηνοθέτης με το φανταστικό αποτέλεσμα.

5+1 μυστικά της Μάρως
Είναι «χαρακτηριστικής περίπτωσης Σκορπιός». Με τα καλά και τα κακά του. Ακόμη και με τις πρόσκαιρες καταθλίψεις που χαρακτηρίζουν αυτό το ζώδιο.
Λατρεύει τα tattoos. Έχει ήδη πάρα πολλά και θα έκανε άλλα τόσα καθένα συμβολίζει κάτι.
Θα ήθελε κάποια στιγμή να ξεκινήσει ιππασία, που είναι το μεγάλο της όνειρο, ή ακόμη και να πέσει από αεροπλάνο!
Στον Καναδά πηγαίνει όποτε της λείπει. Δεν θέλει, όμως, να ξαναγυρίσει.
Έχει πει στο παρελθόν ότι την τρομάζει πάρα πολύ που της είναι πολύ δύσκολο να κάνει φίλους στην Ελλάδα.
Αν μπορούσε, θα έσβηνε όλο το 2006, που ένιωσε τι θα πει «μαχαιριές στην πλάτη».