Η Αντριάνα στο St Τropez

10.05.2007
Μπορεί η Αθήνα να έχει χάσει τη δίμετρη καλλονή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, αλλά την έχει κερδίσει η κοσμοπολίτικη Πόλη του Φωτός, το Παρίσι. Κι επειδή πολλοί αναρωτιούνται πώς να περνάει την υπέροχη ζωή της, σας ενημερώνω λεπτομερώς.

Μπορεί η Αθήνα να έχει χάσει τη δίμετρη καλλονή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, αλλά την έχει κερδίσει η κοσμοπολίτικη Πόλη του Φωτός, το Παρίσι. Κι επειδή πολλοί αναρωτιούνται πώς να περνάει την υπέροχη ζωή της, σας ενημερώνω λεπτομερώς. Είναι διευθύντρια σύνταξης σε γαλλικό περιοδικό, ενώ παράλληλα εργάζεται στη γαλλική τηλεόραση σε θέματα της λαμπερής showbiz. Επίσης, ταξιδεύει συχνά, όπως άλλωστε και ο άντρας της Κριστιάν Καρεμπέ. Όταν δεν συναντιούνται στο Μόναχο ή το Λονδίνο, δίνουν ραντεβού στις νότιες ακτές της Ιταλίας και της Γαλλίας, επειδή η Αντριάνα έχει αδυναμία στο κοσμοπολίτικο St Tropez, εκεί που διατηρούν υπέροχες επαύλεις πολλοί φίλοι τους.

Όταν μένουν στο Παρίσι και οι δυο τους, δειπνούν σε ατμοσφαιρικά chic resto και όταν είναι κουρασμένοι, μένουν στο όμορφο σπίτι τους, με την Αντριάνα να μαγειρεύει έθνικ σπεσιαλιτέ για τον αγαπημένο της. Αν αναρωτιέστε ποιο εξακολουθεί να είναι το απαράμιλλο μυστικό της πορσελάνινης επιδερμίδας της, η Αντριάνα μας λέει: «Κοιμάμαι ακόμη και ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο από δέκα ώρες κάθε φορά και χρησιμοποιώ τα καλλυντικά που φέρουν το όνομά μου φυσικά».