Εστεμμένη με τίτλο ευγενείας

14.05.2007
Α, μα με τίποτα δεν είμαστε πια ικανοποιημένοι. Και φέτος, που δεν είχαμε μούτρα και ξινίσματα από καλλιστιάζουσες και κατάρες από αγανακτισμένους γονείς, έχουμε παράπονο ότι τα καλλιστεία ήταν μουντά!

Α, μα με τίποτα δεν είμαστε πια ικανοποιημένοι. Και φέτος, που δεν είχαμε μούτρα και ξινίσματα από καλλιστιάζουσες και κατάρες από αγανακτισμένους γονείς, έχουμε παράπονο ότι τα καλλιστεία ήταν μουντά!

Δεν λέτε που σε σχέση με άλλες χρονιές είχαμε ωραιότερες κοπέλες και δεν ήταν οριακά τρεις οι όμορφες. Βέβαια, θα μου πείτε, οι πιθανότητες να γυρίσουμε στη fail safe επιλογή της ξανθιάς με εντυπωσιακό μάτι ήταν αρκετές, αφού το περσινό αποτέλεσμα δεν έχαιρε οικουμενικής αποδοχής! Αλλά η Δούκισσα το άξιζε.

Αυτό που δεν μας άξιζε ήταν οι αμέτρητες ώρες που περάσαμε στο «Fever». Μα τι εμμονή έχει πια ο ΑΝΤ1 με την ποσότητα; Πάνω που χαρήκαμε που αντί για δύο ήμερες τα καλλιστεία έγιναν ξανά μία, ζήσαμε το «Μπεν Χουρ» της ομορφιάς. Η βραδιά ήταν συσκευασία 2 σε 1. Μέχρι και το «Lost» σε επεισόδια το βλέπουμε! Κάτι ξέρει ο Θέμος που κάνει στροφή στην ποιότητα, μήπως να ακολουθήσουν και τα καλλιστεία την ίδια τακτική; Γιατί αυτό ήταν διαστροφή στην ποσότητα!

ΤV personae του ΑΝΤ1, αλλά και γνωστά πρόσωπα της showbiz έδωσαν το «παρών» και δεν έδειξαν να περνάνε και άσχημα. Η αλήθεια είναι ότι στα τραπέζια περνούσαμε καλά, αφού τόσο τα σχόλια για το θέαμα όσο και για τους συνδαιτυμόνες δεν σταματούσαν. Από τον πρόεδρο του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού, που όλο το βράδυ καθόταν δίπλα στον Γιάννη Λάτσιο, μέχρι την Αγγελική Νικολούλη, που ήταν η παρουσία-έκπληξη της βραδιάς, την Ελένη Μενεγάκη, που ήταν η απουσία του τελικού, ως την Έλενα Ράπτη, που ελέω Γιάννη Μαρακάκη κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τι να κάνουν, οι δικοί τους άνθρωποι εργάζονταν για τη διοργάνωση.

Ε, είχαμε και 4 ώρες να καλύψουμε (όχι ότι άντεξα μέχρι τέλους, αλλά λέμε τώρα)!

Το φαγητό στο «Fever» ήταν για χρυσό σκούφο. Αλήθεια Μα γιατί δεν με πιστεύετε; Οι δύο «μεγάλες» κυρίες της βραδιάς, πάντως, ήταν καταπληκτικές και γι αυτό δεν σηκώνω κουβέντα. Τόσο η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου όσο και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν εξαίσιες. Η καθεμία στο πόστο της ξεχώρισαν τόσο για τη γοητεία τους όσο και για το ότι έδωσαν στη βραδιά τη λάμψη που αρμόζει στα καλλιστεία.