«ΟΧΙ» ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

10.05.2007
Η πρόσκληση του Τζορτζ Κλούνεϊ στον Μπραντ Πιτ για να επισκεφθεί τη βίλα του στην Ιταλία έκρυβε μια έκπληξη. «Έλα, αλλά χωρίς τα παιδιά σου», του διεμήνυσε ο Τζορτζ, που δέχεται πολλές επισκέψεις, αλλά δεν θέλει να χαλάσει την ηρεμία του με τις φωνές από τα κουτσούβελα.

Η πρόσκληση του Τζορτζ Κλούνεϊ στον Μπραντ Πιτ για να επισκεφθεί τη βίλα του στην Ιταλία έκρυβε μια έκπληξη. «Έλα, αλλά χωρίς τα παιδιά σου», του διεμήνυσε ο Τζορτζ, που δέχεται πολλές επισκέψεις, αλλά δεν θέλει να χαλάσει την ηρεμία του με τις φωνές από τα κουτσούβελα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ
Παράδειγμα χωρισμένων γονιών προς μίμηση είναι ο Μπρους Γουίλις με την Ντέμι Μουρ. Όπως είπε ο Γουίλις: «Αγαπώ την Ντέμι και γνωρίζω ότι κι εκείνη με αγαπά». Μάλιστα, δεν δίστασε να πάει διακοπές με την πρώην σύζυγό του, τα τρία τους παιδιά, αλλά και το νέο άντρα της Μουρ, τον Άστον Κούτσερ. «Μεγαλώνουμε τα παιδιά μαζί. Η Ντέμι είναι η μητέρα τους και ο Άστον ο πατριός τους», είπε ο Γουίλις

ΝΕΟ ΑΜΟΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΜ»
Νέος άντρας στη ζωή της Πάμελα Άντερσον. Το καινούργιο αμόρε εθεάθη για πρώτη φορά στο πλευρό της 39χρονης σεξοβόμβας σε μπαρ του Λος Άντζελες και ήταν ιδιαιτέρως συγκρατημένος και πολύ χαμογελαστός. Η Άντερσον, βέβαια, από την πλευρά της έδειχνε να έχει μάτια μόνο γι αυτόν, δίνοντάς του πού και πού κάποια «καυτά» φιλιά και στο τέλος παίρνοντάς τον από το χέρι για να συνεχίσουν προφανώς κατ ιδίαν τη διασκέδασή τους!

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΝΤΟΝΑΤΣ
Ο νυν κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες για να ανακτήσει την παλιά του εικόνα, όμως δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία του στα ντόνατς! Ο «Άρνι», μάλιστα, φροντίζει να περνά (τουλάχιστον) μία φορά την εβδομάδα από συγκεκριμένο μαγαζί στο Μπέβερλι Χιλς για να γεύεται τις αγαπημένες του λιχουδιές. Ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του «Εξολοθρευτή» είναι τα ντόνατς με πράσινο μήλο. Ο Σβαρτσενέγκερ είχε δεχθεί «πόλεμο» όταν έθεσε υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Καλιφόρνια, διότι δεν είχε οικολογική συνείδηση, αλλά από τότε όλα έχουν αλλάξει και ο ίδιος έχει μετατρέψει τα τζιπ του τύπου Hummer σε οικολογικά. Ακόμη και το μαγαζί όπου συχνάζει για να γεύεται τα αγαπημένα ντόνατς του χρησιμοποιεί ενεργειακές πηγές για τα γλυκά, ενώ και η κρέμα στα ντόνατς είναι με 0% λιπαρά, σώζοντας έτσι κάπως την κατάσταση.

«ΧΥΛΟΠΙΤΑ» ΣΤΟΝ ΝΤΕ ΝΙΡΟ
«Χυλόπιτα» έφαγε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στην προσπάθειά του να ρίξει την 26άχρονη τραγουδίστρια Τζαμέλια. Ο 63χρονος ηθοποιός, που κατά το παρελθόν έχει κορτάρει επιτυχώς τις Ούμα Θέρμαν, Ναόμι Κάμπελ και Άσλεϊ Τζαντ, θεώρησε ότι το όνομά του θα ήταν αρκετό για να πέσει στην αγκαλιά του και η Τζαμέλια. Δεν είχε, όμως, το απαραίτητο τακτ στο φλερτ του. Ξεκίνησε απαιτητικά, ζητώντας από τους διοργανωτές του πάρτι στο οποίο ήταν και οι δύο προσκεκλημένοι να συναντήσει οπωσδήποτε την Τζαμέλια. Όμως, όταν τελικά πέτυχε το στόχο του, απέτυχε παταγωδώς στο φλερτ του, χαρακτηρίζοντας την 26άχρονη τραγουδίστρια «ένα γευστικό σοκολατένιο πράγμα»! Μια ατάκα που εξόργισε την Τζαμέλια, που προσπάθησε να τον βάλει στη θέση του, αλλά ο Ντε Νίρο συνέχισε απτόητος, ζητώντας της να γίνει η παρτενέρ του (!), να κανονίσουν ραντεβού για να φάνε και άλλα συναφή, καταλήγοντας να την προσκαλέσει σε πάρτι που θα διοργανώσει στις Κάνες. Η Τζαμέλια προσπάθησε να τον αποτρέψει για περαιτέρω λέγοντάς του ότι έχει δεσμό και σίγουρα πλέον θα τον αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι!

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΪΤΖ
Αποφασισμένος να δοκιμάσει και το βρετανικό αέρα εμφανίζεται ο Νίκολας Κέιτζ, που προχώρησε στην αγορά κατοικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το σπιτάκι των έξι υπνοδωματίων κοστολογήθηκε σε σχεδόν 6 εκατ. ευρώ, τιμή που θεωρείται λογική, δεδομένου ότι τα σπίτια στην περιοχή χαρακτηρίζονται ως παραδείγματα κλασικής αρχιτεκτονικής στο νησί, ενώ παράλληλα έχει και ιστορία, καθώς είχε χτιστεί το 1754 για χάρη του πρωθυπουργού της Αγγλίας Γουίλιαμ Πιτ του Α. Ο Κέιτζ, βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στο συγκεκριμένο σπίτι που σύντομα θα περάσει εξολοκλήρου στην ιδιοκτησία του, καθώς, όπως λένε οι γείτονες, τον έχουν δει μόνο μερικές φορές στην περιοχή. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην κατοχή του διάσημου ηθοποιού υπάρχει και ένα κάστρο στη Γερμανία, ένα νησί στης Μπαχάμες και μερικά σπίτια στο Λος Άντζελες.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Ο Μπόι Τζορτζ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση στον 28άχρονο Όντεν Κάρλσεν. Ο τελευταίος κατήγγειλε στην αστυνομία πως βρέθηκε στο σπίτι του Τζορτζ για να φωτογραφηθεί, αλλά αντί για αυτό βρέθηκε στο κρεβάτι με το διάσημο τραγουδιστή κι έναν ακόμη άντρα που δεν του άφησαν περιθώρια, αφού του είχαν φορέσει χειροπέδες! Η συνέχεια, τώρα, θα πάρει τη δικαστική οδό.

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Για χάρη της τέχνης ο Σερ Έλτον Τζον προτίθεται να γκρεμίσει μέρος της κατοικίας του και να χτίσει μια μεγάλη γκαλερί. Ο εκκεντρικός τραγουδιστής διαθέτει μια αμύθητη συλλογή έργων τέχνης, που είναι διασκορπισμένη σε Αγγλία, Αμερική και Γαλλία. Πρόθεσή του, λοιπόν, είναι να συγκεντρωθούν και να εκτεθούν όλα μαζί. Γι αυτό ζήτησε από το τοπικό συμβούλιο να εγκρίνει την κατεδάφιση του γκαράζ στο σπίτι του στο Γουίνδστορ, ώστε να κάνει πράξη το όνειρό του. Το συμβούλιο βλέπει θετικά μια τέτοια εξέλιξη και, όπως φαίνεται, θα του επιτρέψει να προχωρήσει στις αλλαγές που σκέφτεται.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Η Βικτόρια Μπέκαμ ετοιμάζεται για τα μαθήματα σαϊεντολογίας που θέλει να της κάνει ο Τομ Κρουζ! Ο τελευταίος ξεκαθάρισε ότι η φιλία τους θα διατηρηθεί «ζεστή» μόνο εάν ενδιαφερθεί για τη θρησκεία του και η Βικτόρια φαίνεται να ενδίδει.

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ
Κρίση υιοθεσίας φαίνεται να έχει πιάσει τους διάσημους, όπως η Ντάριλ Χάνα.

Η 46άχρονη ηθοποιός θέλει το προς υιοθεσία παιδί να είναι από τις ΗΠΑ! «Γνωρίζω ότι υπάρχουν περισσότερα από 500.000 παιδιά στις ΗΠΑ προς υιοθεσία», εξήγησε η ηθοποιός.

ΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ
Η κόρη του Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ Στέλα θέλει να δει και πάλι τον μπαμπά της ευτυχισμένο. Έτσι, για να βρεθεί μια γυναίκα που να τον «γεμίζει» στο πλευρό του η Στέλα οργάνωσε ένα πάρτι και σε αυτό προσκάλεσε αρκετές όμορφες κοπέλες, ευελπιστώντας ότι μεταξύ αυτών θα βρεθεί η ιδανική που θα αναπτερώσει το ηθικό του μπαμπά της.