Πρωταγωνιστής σε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα

17.05.2007
Στα χνάρια της «Μαρίας της άσχημης» ο ωραίος Αλέξης Γεωργούλης. Όχι, δεν μπαίνει στη δημοφιλέστερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, ούτε γίνεται αντίζηλος του επίσης ωραίου Αλέξη Μαντά

Στα χνάρια της «Μαρίας της άσχημης» ο ωραίος Αλέξης Γεωργούλης. Όχι, δεν μπαίνει στη δημοφιλέστερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, ούτε γίνεται αντίζηλος του επίσης ωραίου Αλέξη Μαντά, δηλαδή του Άνθιμου Ανανιάδη, απλώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε το «ναι» και θα πρωταγωνιστήσει σε μια βραζιλιάνικη σειρά που σκίζει στο εξωτερικό και που την ερχόμενη σεζόν θα μεταδίδεται καθημερινά στην ελληνική της έκδοση από το Μega.

Μετά την «Κινούμενη άμμο» στον Alpha ο Αλέξης Γεωργούλης αποφάσισε να απέχει για λίγο από την τηλεόραση και την περασμένη σεζόν προτίμησε να πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, στο «Νυφικό κρεβάτι» και στο πλευρό της Φαίης Ξυλά. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που διαρρέουν από το χώρο της showbiz, το Mega θέλοντας να ρίξει στη «μάχη» της τηλεθέασης άλλο ένα γερό χαρτί αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του το χειμώνα άλλη μια βραζιλιάνικη σειρά, θεωρώντας ότι μετά το «στοίχημα» της «Μαρίας της άσχημης» που κέρδισε με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό θα υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες άλλη μια ρομαντική κομεντί. Έτσι, επέλεξε άλλη μια λαϊκή σαπουνόπερα από τη Βραζιλία, που θα μεταφερθεί στα ελληνικά δεδομένα, και ήδη έχει γίνει πρόταση στον Αλέξη Γεωργούλη να πρωταγωνιστήσει. Μάλιστα, το «στοίχημα» είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, γιατί ο πρωταγωνιστής θα παίξει διπλό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, όπως μάθαμε, θα υποδύεται ένα λαϊκό νέο και ωραίο που έχει μεγαλώσει σε μια φτωχή συνοικία αλλά και το δίδυμο αδελφό του, που χάρη σε ένα παιχνίδι της μοίρας μεγάλωσε σε ένα πλούσιο σπίτι με όλες τις ανέσεις. Μόνο που η μοίρα θα κάνει πάλι τις ανατροπές της και τα δύο αδέλφια θα αλλάξουν ρόλους και ζωή (σ.σ.: θυμάστε κάτι αντίστοιχο στην παλιά ελληνική ταινία «Η Λίζα και η άλλη» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;), ενώ θα υπάρχει βέβαια και το ερωτικό στοιχείο, καθώς μια γυναίκα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των δύο αδελφών. τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων», που είχε προβληθεί με επιτυχία από το Mega.