Μπλέκουν σε gay site τον Τέρη Χρυσό!

11.05.2007
Όλα τα περιμέναμε, αλλά όχι και να βρούμε τον Τέρη Χρυσό με δική του σελίδα στο website gaydar, όπου πριν από λίγο καιρό φιγουράριζε ο ταξίαρχος με το στρινγκ.

Από τον Βαγγέλη Στεργίου

Αφωνος έμεινε και ο γνωστός τραγουδιστής Τέρης Χρυσός, όταν τον ενημερώσαμε για το site, που ούτε λίγο ούτε πολύ τον δείχνει να αναζητάει ερωτική παρέα. Πού το μεμπτό, θα αναρωτηθείτε, για να σας απαντήσουμε πως το site αυτό απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους, κάτι που στο άκουσμά του και μόνο ο κ. Χρυσός κόντεψε να πάθει έμφραγμα. Δεν πίστευε στ αφτιά του, μέχρι που μας ζήτησε να του πούμε την ηλεκτρονική διεύθυνση, κάτι που κάναμε αμέσως. Όταν λοιπόν είδε τον εαυτό του να ποζάρει σε φωτογραφίες, διαβάζοντας δίπλα τις προτιμήσεις του, μας δήλωσε εξοργισμένος και πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Στο profile στην ηλεκτρονική διεύθυνση του gaydar εκτός από προσωπικές λεπτομέρειες υπάρχουν και προσωπικές φωτογραφίες του γνωστού τραγουδιστή, κάτι που τον έκανε να απορήσει ακόμα περισσότερο. Καλύτερα, όμως, να διαβάσετε τις αποκλειστικές δηλώσεις που μας έκανε ο κ. Τέρης Χρυσός, που κυριολεκτικά έμεινε άφωνος και έκανε πολλή ώρα να συνέλθει.

Κύριε Χρυσέ, τελικά το profile αυτό ανήκει σ' εσάς ή όχι;

«Πραγματικά, σας λέω δεν είχα ιδέα για αυτό που συμβαίνει. Έχω μείνει άφωνος και δεν ξέρω τι να πω. Φυσικά και δεν έχω δημιουργήσει εγώ αυτό το profile, αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση. Αυτήν τη στιγμή είμαι ψυχολογικά χάλια. Δεν το πιστεύω!».

Ποιος μπορεί να το έχει κάνει αυτό; Περνάει κάποιος από το μυαλό σας;

«Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Σίγουρα έχει γίνει από κάποιον εχθρό μου. Δυστυχώς, δεν έχουμε μόνο φίλους σε αυτήν τη ζωή».

Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο profile, ψάχνετε συντροφιά ακόμη και δεκαοκτάχρονα αγόρια.

«Μα τι πράγματα είναι αυτά; Τι είναι αυτό που μου κάνουν τώρα; Γιατί θέλουν να με πλήξουν;».

πού βρήκαν τις φωτογραφίες σας;

«Με αυτό απορώ κι εγώ! Κάποια μπορεί να την είχαν από περιοδικό, αλλά αυτή με τη Ρομπέρτα (σ.σ.: το όνομα της σκυλίτσας του) σίγουρα είναι από χέρι άλλου και μάλιστα γνωστού μου. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Επίσης, δεν είμαι 52 ετών που δείχνει εδώ, αλλά 65».

Σκέφτεστε να κινηθείτε νομικά ή θα το αφήσετε να περάσει έτσι, σαν να μη συνέβη τίποτα;

«Μα είναι δυνατόν να το αφήσω έτσι; Αυτό το γεγονός με έχει σοκάρει και δεν ξέρω πώς θα ηρεμήσω! Τώρα ετοιμαζόμουν να παρευρεθώ σε μια εκδήλωση του Μάκη Δελαπόρτα και δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να πάω».

Συνεπώς ποιες θα είναι οι νομικές σας κινήσεις;

«Θα φτάσω μέχρι την άκρη του νήματος. Θα ανακαλύψω ποιος ευθύνεται για αυτό και θα το πληρώσει ακριβά. Πρώτα απ όλα θα ζητήσω να σβήσουν το profile αυτό. Φυσικά, θα ζητήσω χρηματική αποζημίωση και από το site, που χωρίς έλεγχο αφήνουν να δημοσιεύεται οτιδήποτε. Έχω ταραχτεί πάρα πολύ σας λέω. Πραγματικά, σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, αφού και μόνο με την προβολή του profile αυτού θα μπορούσατε να κάνετε το δημοσίευμα έτσι απλά. Το εκτιμώ πολύ αυτό».

Μπορεί να αναστατώσαμε με την παραπάνω είδηση τον καλλιτέχνη, όμως θεωρήσαμε χρέος μας πριν από τη δημοσιοποίησή του να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του και να έχουμε τη δική του άποψη.