Γιάννης Παπαμιχαήλ καλεί Μιμή Ντενίση

14.05.2007
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από μικρό παιδί γνωρίζει καλά ότι, παρά τα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί για τις κακές σχέσεις της μητέρας του με τη Μιμή Ντενίση, τίποτα από αυτά δεν ίσχυε.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από μικρό παιδί γνωρίζει καλά ότι, παρά τα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί για τις κακές σχέσεις της μητέρας του με τη Μιμή Ντενίση, τίποτα από αυτά δεν ίσχυε. Η λαμπερή πρωταγωνίστρια ήταν και παραμένει ένα από τα πλέον κοντινά, φιλικά πρόσωπα που συνδέουν τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με την αξέχαστη Αλίκη. Η Μιμή ήταν πάντοτε κοντινός άνθρωπος του σπιτιού της Αλίκης, ενώ οι δύο ηθοποιοί διατηρούσαν άριστες σχέσεις. Εξάλλου, η ίδια η Ντενίση δεν ξεχνά ποτέ ότι η Βουγιουκλάκη ήταν εκείνη που την έβγαλε στο θεατρικό σανίδι.

Σε μια περίοδο που οι σχέσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ με την οικογένεια της μητέρας του δεν περνούν την καλύτερή τους φάση, ο ίδιος επισκέπτεται και επικοινωνεί συχνά με τη γνωστή ηθοποιό, την οποία εμπιστεύεται και συμβουλεύεται τόσο για τα προσωπικά του όσο και για τα επαγγελματικά του θέματα, αφού η Μιμή είναι από τα πιο οικεία του πρόσωπα.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μη ζητήσει τη βοήθειά της σχετικά με το σίριαλ που ετοιμάζει για τη ζωή της μητέρας του και το οποίο υπολογίζει να είναι έτοιμο μέσα στην επόμενη χρονιά. Για το ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την αξέχαστη Αλίκη η επιλογή είναι εξαιρετικά δύσκολη και ο Γιάννης δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ακόμα. Εκείνο όμως που επιθυμεί διακαώς και ζητάει επίμονα είναι ο ρόλος της Ντενίση, ως οικογενειακής φίλης της Αλίκης, αλλά και οι σχέσεις των δύο γυναικών να αποδοθούν τηλεοπτικά από την ίδια.

Έτσι λοιπόν, η Μιμή Ντενίση για πρώτη φορά θα κληθεί να υποδυθεί τον εαυτό της, κάτι που θα συμβεί στο σίριαλ που θα ξετυλίξει τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την υπογραφή του Γιάννη Παπαμιχαήλ και ασφαλώς τις έμπειρες συμβουλές της ίδιας. Απομένει να δούμε ποιος θα παίξει τον ίδιο τον Γιάννη!