Ανατροπές που κόβουν την ανάσα

15.10.2009
«Η ζωής της άλλης» έγινε η δική μας ζωή. Τα νούμερα της AGB για τη νέα απογευματινή καθημερινή σειρά του Mega είναι εντυπωσιακά. Την περασμένη Παρασκευή ο μέσος όρος ήταν 42,2% και έφτασε μέχρι 46,1%, ενώ σκίζει στο γυναικείο κοινό, καθώς χτυπάει από 48,9% μέχρι 1,9%. Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα...

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

«Η ζωής της άλλης» έγινε η δική μας ζωή. Τα νούμερα της AGB για τη νέα απογευματινή καθημερινή σειρά του Mega είναι εντυπωσιακά. Την περασμένη Παρασκευή ο μέσος όρος ήταν 42,2% και έφτασε μέχρι 46,1%, ενώ σκίζει στο γυναικείο κοινό, καθώς χτυπάει από 48,9% μέχρι 1,9%. Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα... Η νεαρή, ωραία αλλά γυναίκα-δηλητήριο Ξένια θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει όσα ονειρεύτηκε. Το ΛΟΙΠΟΝ βρέθηκε στο γύρισμα για μία από τις λαμπερές δεξιώσεις της γιαγιάς Κάτιας Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη), όπου η ψεύτικη εγγονή, η Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) μαθαίνει ότι ο Στέφανος (Όθωνας Μεταξάς) είναι ζευγάρι με την Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη).

Καταλαβαίνετε τι θα σκαρφιστεί το μυαλό της από εκείνη τη στιγμή και μετά. Όχι στη δεξίωση, γιατί εκεί θα το παίξει καλή για να εντυπωσιάσει ?και θα τα καταφέρει? την υποτιθέμενη γιαγιά της, Κάτια Δανδουλάκη. Όλα εκείνο το βράδυ θα κυλήσουν εντυπωσιακά. Η Ξένια όμως έχει αρχίσει και υφαίνει τα πανούργα σχέδιά της. Γυναίκα-δηλητήριο, θα βάλει στόχο να χωρίσει με ένα σατανικό σχέδιο τον Στέφανο από την Ελπίδα και θα τα καταφέρει, κερδίζοντάς τον προσωρινά. Όσο για τον Τζώρτζη (Πάνος Βλάχος), το προηγούμενο αγόρι της; Το σκοτώνει!

Για την Ξένια δεν υπάρχουν φραγμοί και η Αθηνά Οικονομάκου αναγκάστηκε εν μια νυκτί να γίνει η πιο «bitch» της τηλεοπτικής σεζόν για χάρη της «Ζωής της άλλης».

Δύσκολο στοίχημα για μια νεαρή ηθοποιό, ιδιαίτερα για την Αθηνά, που είναι ένα από τα πιο καλά και γλυκά κορίτσια της νέας γενιάς των ηθοποιών. Ευτυχώς, στη δύσκολη αυτή βουτιά στα βαθιά νερά έχει στο πλευρό της την Κάτια Δανδουλάκη.

Αθηνά Οικονομάκου: «Τα δίνω όλα στον έρωτα»

«Είναι πραγματική τύχη και ευλογία να έχω στήριγμα την κυρία Κάτια Δανδουλάκη», ήταν οι πρώτες κουβέντες που μας είπε η Αθηνά Οικονομάκου σε ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα των γυρισμάτων. «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος η κυρία Δανδουλάκη, με φοβερό χιούμορ και συγκλονιστική ηθοποιός. Με βοηθάει πάρα πολύ. Αυτό που μου είπε είναι να ακολουθώ το ένστικτό μου. Αυτό έχω κάνει και με έχει οδηγήσει σωστά. Το θεωρώ μεγάλη ευτυχία και τύχη που με διάλεξαν γι’ αυτόν το ρόλο».

Έχεις σκεφτεί πώς θα διαχειριστείς τη δημοσιότητα που έρχεται;

«Προς το παρόν, επειδή φοράω μαύρη περούκα στο γύρισμα κι έχω βάψει τα μαλλιά μου καστανά, δεν με αναγνωρίζουν. Μόνο μια δυο φορές με σταμάτησαν και με ρωτούσαν ποια τους θυμίζω. Δεν σκέφτομαι ότι θα συμβεί κάτι τρομερό αν με αναγνωρίζει ο κόσμος, ότι θα αλλάξει κάτι στη ζωή μου».

Πιστεύεις ότι στον έρωτα επιτρέπονται όλα;

«Ναι. Γενικά, είμαι άνθρωπος των άκρων. Όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι πολύ».

Ερωτεύεσαι συχνά;

«Όχι. Ενθουσιάζομαι συχνά, ερωτεύομαι δύσκολα, αλλά, όταν ερωτεύομαι, τα δίνω όλα»!

Απ’ ό,τι έμαθα θα ερωτευτείς τελικά τον Στέφανο και μάλιστα θα έχετε και ερωτικές σκηνές...

«Ναι, έτσι είναι. Και μάλιστα οι μόνες σκηνές που με δυσκολεύουν είναι οι ερωτικές. Νιώθω άβολα. Ο Στέφανος είναι ο μόνος άνθρωπος που θα αγαπήσει πραγματικά η Ξένια. Θα καταστρώσω σχέδιο και θα τον χωρίσω από την Ελπίδα. Η Ξένια δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα για να κερδίσει αυτό που θέλει».

Τη δικαιολογείς;

«Προσπαθώ, γιατί πρέπει να της δώσω ?ελαφρυντικά?, να τη δικαιολογήσω μέσα μου για να μπορέσω να την ερμηνεύσω».

Ακούγεται ότι με τον Όθωνα Μεταξά είστε ζευγάρι και στη ζωή. Ισχύουν οι φήμες;

«Όχι. Είμαστε ζευγάρι μόνο στο σίριαλ. Έχουμε καλή συναδελφική σχέση μεταξύ μας και καλή χημεία».

Είσαι ερωτευμένη ή μόνη;

«Είμαι μόνη».

Τι ζητάς από έναν άντρα;

«Να είναι αρσενικό, με όλη τη σημασία της λέξης. Να με κάνει να νιώθω ασφάλεια, να είναι τρυφερός, να με αγαπάει, να έχει χιούμορ, να είναι χαρισματικός, τζέντλεμαν, έξυπνος, ειλικρινής. Ζητάω πολλά;».