Αρραβωνιάστηκε η Πενέλοπε Κρουζ;

06.10.2009
Θα γίνει η Πενέλοπε Κρουζ(Penelope Cruz) σύντομα κυρία Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem);

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) σύντομα θα γίνει κυρία Χαβιέρ Μπαρδέμ (Javier Bardem).

Όπως γράφουν κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η Κρούζ και ο σύντροφος της, ισπανός ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ αρραβωνιάστηκαν. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Κρουζ δεν σχολίασε την είδηση, ενώ από η πλευρά του Χαβιέρ η απάντηση ήταν διφορούμενη:

"Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά ακόμη και αν ήξερα κάτι, δεν θα μπορούσα να πω την αλήθεια", δήλωσε ο εκπρόσωπος του.

Το ζευγάρι -που πρωτογνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Jamon-Jamon" το 1992, μια από πρώτες ταινίες της ηθοποιού, πριν συνεργαστεί ξανά στην ταινία "Βίκυ, Χριστίνα, Μπαρτσελόνα" το 2008- εδώ και δύο χρόνια προσπαθεί να κρατά το δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποφεύγοντας τις κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τους παπαράτσι όπως ο "διάολος το λιβάνι".

"Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου": ήταν η αντίδραση της 35χρονης Πενέλοπε όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν το καλοκαίρι για την φημολογούμενη σχέση της με τον 40χρονο Μπαρδέμ.

"Είναι φίλος και ο καλύτερος ηθοποιός του κόσμου", αρκέστηκε να απαντήσει, ενώ δεν φαίνεται να είναι και υπέρ του γάμου. "Δεν ξέρω αν πιστεύω στο γάμο", είπε τον Αύγουστο σε αγγλικό περιοδικό, αλλά βιάστηκε να προσθέσει: "Πιστεύω στην οικογένεια και λατρεύω τα παιδιά".

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έδωσαν την αφορμή να φουντώσουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της, τον περασμένο μήνα. Η ίδια όμως τις διέψευσε φανερά εκνευρισμένη για την αδιακρισία των μίντια: "Αρχισα να παίρνω δώρα από φίλους που μου έδιναν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη. Αλλά τους είπα ότι δεν ισχύει και τους επέστρεψα τα δώρα".

Άλλωστε, δεν είναι καθόλου απίθανο για την Κρουζ, αν τελικά πάρει την απόφαση να δημιουργήσει οικογένεια, να προτιμήσει την υιοθεσία:

"Φυσικά και θέλω παιδιά", είχε δηλώσει στην Ισπανική έκδοση του περιοδικού "Marie Claire",το 2007: "Θέλω να κάνω τα δικά μου παιδιά αλλά και να υιοθετήσω. Έχω την αίσθηση ότι η ζωή μου δεν θα ολοκληρωθεί αν δεν υιοθετήσω".