Το μνημόσυνο του Πάτρικ Σουέζι

06.10.2009
Ένα λευκό άλογο υποδεχόταν τους εκατοντάδες καλεσμένους στο ιδιωτικό μνημόσυνο του Πάτρικ Σουέζι(Patrick Swayze) που έγινε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Ένα λευκό άλογο υποδεχόταν τους εκατοντάδες καλεσμένους στο ιδιωτικό μνημόσυνο του Πάτρικ Σουέζι (Patrick Swayze) που έγινε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αφού επρόκειτο για το αγαπημένο άλογο του ηθοποιού, που ίππευε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ενώ σε ένδειξη πένθους οι μπότες του Σουέζι ήταν τοποθετημένες με ανάποδη φορά πάνω στους αναβολείς.

"Είναι παλιό έθιμο των καοϋμπόηδων", έσπευσε να εξηγήσει στο "People" συγγενικό πρόσωπο του ηθοποιού.

Το μνημόσυνο του Σουέζι, που έγινε στα "Sony Studio", στην πόλη Κέλβερ (Culver) της Καλιφόρνια, παρακολούθησαν φίλοι, συγγενείς, και μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Γούπι Γκόλντμπεργκ (Whoopi Goldberg), συμπρωταγωνίστριας του στην ταινία "Ghost" .

Η τελετή, που οργάνωσε η λατρεμένη γυναίκα του, Λίζα Νιέμι (Lisa Niemi), ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο ως φόρο τιμής στην μνήμη του ηθοποιού, που έχασε με την μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένοι συγκινητικοί λόγοι για την ζωή και την λαμπερή καριέρα του ηθοποιού αλλά και μια χορευτική παράσταση που τιμούσε το ταλέντο του. "Είχε στηθεί μια ειδική σκηνή", αποκάλυψε ένας από τους καλεσμένους: "Οι χορευτές παρουσίασαν ένα καταπληκτικό νούμερο".

Επιθυμία της οικογένεια ήταν αντί λουλουδιών, τα χρήματα να προσφερθούν στο κέντρο έρευνας κατά του καρκίνου που είχε ιδρύσει ο Πάτρικ Σουέζι.