Ο Λέτερμαν ζήτησε συγνώμη από την γυναίκα του

06.10.2009
Δημόσια συγνώμη από την γυναίκα του ζήτησε ο πρωταγωνιστής του ροζ σκανδάλου Ντέιβιντ Λέτερμαν(David Leterman), μέσα από την εκπομπή του.

Δημόσια συγνώμη ζήτησε από την γυναίκα του ο πρωταγωνιστής του ροζ σκανδάλου Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Leterman) μέσα από την εκπομπή του.

O άτακτος παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι την έχει "πληγώσει βαθιά" με την εξωσυζυγική του δραστηριότητα και ότι θα προσπαθήσει να επανορθώσει.

"Όταν συμβαίνει κάτι τόσο άσχημο και έχεις πληγώνεις κάποιον, έχεις και την ευθύνη να επανορθώσεις", είπε ο Λέτερμαν απολογούμενος στην γυναίκα του, Ρεγκίνα (Regina) που παντρεύτηκε τον Μάρτιο, μετά από 20 χρόνια σχέσης.

"Και εδώ που φτάσαμε δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: ή θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και τα πράγματα θα φτιάξουν ή θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και τα πράγματα δεν θα φτιάξουν. Γι΄αυτό όπως καταλαβαίνεται έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.

Στην απολογία του ο Λέτερμαν συμπεριέλαβε και τις εκάστοτε συνεργάτιδες του: "Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τις βοηθούς μου για τη συμπαράσταση που πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια στο CBS, και ειδικά τις δύσκολες αυτές ώρες.

Τους ζητάω συγνώμη που τις εξέθεσα με αυτό τον τρόπο. Τότε δεν σκεπτόμουν σωστά... και βρέθηκαν μπλεγμένες κατά λάθος, σε μια μεγάλη μου βλακεία".

Την περασμένη Πέμπτη, ο Λέτερμαν αποκάλυψε στο κοινό του ότι έπεσε θύμα εκβιασμού, από κάποιον που του ζητούσε 2 εκατομμύρια δολάρια για να μην γράψει "ένα σενάριο ή ένα βιβλίο με άσχημα πράγματα που έχω κάνει".

Στη συνέχεια εκείνης της εκπομπής, ο παρουσιαστής του "Late Night Show" παραδέχτηκε ότι είχε κάνει σεξ με συνεργάτιδες του. Την επόμενη ημέρα συνελήφθη ως ύποπτος για τον εκβιασμό ο παραγωγός της ειδησεογραφικής εκπομπής του CBS, "48 ώρες" Ρόμπερτ Χάλντερμαν (Robert Halderman), ο οποίος αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει φυλάκισης μέχρι και 15 χρόνια.