Η Νικόλ Ρίτσι τραυματίστηκε σε τροχαίο!

06.10.2009
Η λεχώνα Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie)τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο της στο Μπέβερλι Χιλς.

Σε μια από τις πρώτες της εξόδους μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Μπέβερλι Χιλς.

Η πρωταγωνίστρια των τηλεοπτικών ριάλιτι ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της, τράκαρε με παπαράτσι που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Μετά την σύγκρουση, η Ρίτσι παραπονέθηκε ότι πονούσε, αλλά δεν δέχθηκε να της παρασχεθούν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και προτίμησε να εξεταστεί από προσωπικό της γιατρό.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η 28χρονη Ρίτσι πήγε στο νοσοκομείο "Cedars-Sinai Medical Center", του Λος- Αντζελες, μαζί με την μητέρα της για να φροντίσουν τα ελαφρά τραύματα της.

Ο 29χρονος Εντουάρντο Αριβεμπένε (Eduardo Arrivebene) που δούλευε ως ελεύθερος φωτογράφος -και μάλλον προσπαθούσε να βγάλει "λαυράκι' ακολουθώντας τη Ρίτσι- συνελήφθη από την αστυνομία επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν σε κάποιο από τα δύο αυτοκίνητα υπήρχε συνοδηγός.

Η Ρίτσι γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, τον Σπάροου Τζέιμς (Sparrow James), το δεύτερο παιδί με της από τον μουσικό Τζόελ Μάντεν (Joel Madden). Η κόρη του ζευγαριού, Χάρλοου (Harlow) θα γίνει δύο χρονών τον Ιανουάριο.

H Νικόλ Ρίτσι, αφού έγινε γνωστή πρωταγωνιστώντας μαζί την πρώην κολλητή της, Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) στο ριάλιτι "The Simple Life", το έριξε στο σχεδιασμό ρούχων δημιουργώντας την προσωπική της κολεξιόν.

Παρότι στο παρελθόν είχε διάφορα μπλεξίματα με τον νόμο, λόγω καταχρήσεων, από τότε που παντρεύτηκε τον 30χρονο τραγουδιστή του συγκροτήματος "Good Charlotte", έγινε "καλό κορίτσι" και αφοσιώθηκε στην οικογένεια της.