Οι σέξυ συνεργάτιδες ξεμπροστιάζουν τον Λέτερμαν

05.10.2009
Μακραίνει ο κατάλογος γυναικών με τις οποίες ο παρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) συνεργαζόταν και παράλληλα είχε μαζί τους σεξουαλικές σχέσεις.

Μακραίνει ο κατάλογος γυναικών με τις οποίες ο παρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) συνεργαζόταν και παράλληλα είχε μαζί τους σεξουαλικές σχέσεις.

Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ "TMZ", η Χόλι Χέστερ (Holly Hester) μια πρώην φοιτήτρια, βοηθός του παρουσιαστή, έβγαινε μαζί του για ένα χρόνο.

"Τότε ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Θα τον παντρευόμουν, ήταν διασκεδαστικός", αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα, ενώ ένας άλλος μάρτυρας είπε στο "People" ότι ο Λέτερμαν έκανε σέξ και με μια άλλη συνεργάτιδα του, γύρω στο τέλος της δεκαετίας του '90.

"Δεν μου κάνει εντύπωση που αποκαλύφθηκε αυτό το σκάνδαλο. Όλοι γνώριζαν τι συνέβαινε στα παρασκήνια του σώου". Στη συνέχεια, ο ίδιος μάρτυρας προσπάθησε να εξηγήσει στο περιοδικό ότι μια τέτοια συμπεριφορά είναι φυσιολογική για τους ανθρώπους που βρίσκονται όλη την ημέρα στην δουλειά:

"Και στη πολιτική το ίδιο συμβαίνει -το ομολογούν αρκετοί που το ζουν από κοντά - προσλαμβάνουν ωραίες γυναίκες για να περνούν μαζί τους ευχάριστα τα διαλείμματα τους. Δεν είναι κακό αυτό".

Πιθανολογείται ότι από τα πλοκάμια του Λέτερμαν δεν είχε ξεφύγει ούτε και η στενή συνεργάτιδα του, Στέφανι Μπίρκιτ (Sterhanie Birkitt), ενώ η ίδια μπορεί να είχε και συμμετοχή στον εκβιασμό του, αφού γράμματα και το ημερολόγιο της βρέθηκαν στα χέρια του πρώην εραστή της και μεγαλοπαραγωγού, Ρόμπερτ Χάλντερμαν (Robert Halderman), ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία ως ύποπτος για τον εκβιασμό.

Στη δίκη που ακολούθησε την Παρασκευή, ο Χάλντερμαν -ο οποίος είναι πνιγμένος στα χρέη- δήλωσε αθώος και υποστήριξε ότι ο Λέτερμαν κατακεύασε μόνος του την ιστορία περί εκβιασμού, για να τραβήξει την προσοχή και να χειραγωγήσει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει. Σύμφωνα με τον Χάλντερμαν, ο παρουσιαστής τον παγίδευσε με μια πλαστή επιταγή, όταν εκείνος του ζήτησε δανεικά, κάνοντάς το να φανεί σαν υπόθεση εκβιασμού.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Daily News", o παρουσιαστής διατηρούσε ερωτική φωλιά πάνω από τα στούντιο της εκπομπή του, στο θέατρο "Ed Sullivan" στο Μανχάταν.

Φυσικά, στο "καταφύγιο", όπως αποκαλούσε ο Λέτερμαν τη μυστική του κρεβατοκάμαρα, η είσοδος επιτρεπόταν μόνον στις όμορφες βοηθούς του.