Ολομέλεια στο κλαμπ

02.05.2007
Η πολιτική παίζει και τα βράδια. Γιατί καλά τα σοβαρά πολιτικο-επιχειρηματικά events, αλλά άνθρωποι είναι και αυτοί και ψάχνουν ευκαιρία να ξεσκάσουν. Βέβαια, θα μου πείτε, υπάρχουν και τα μπουζούκια στα οποία έχουν μια αδυναμία.

Η πολιτική παίζει και τα βράδια. Γιατί καλά τα σοβαρά πολιτικο-επιχειρηματικά events, αλλά άνθρωποι είναι και αυτοί και ψάχνουν ευκαιρία να ξεσκάσουν. Βέβαια, θα μου πείτε, υπάρχουν και τα μπουζούκια στα οποία έχουν μια αδυναμία. Επειδή μεταξύ τους είναι δύσκολο να οργανωθούν για μια βραδινή έξοδο (εδώ δεν μπορούν σε άλλα και άλλα, αλλά τέλος πάντων!), ένας πολιτικός συντάκτης ανέλαβε να τους βγάλει έξω! Και όχι οποιοσδήποτε πολιτικός συντάκτης. Ο Γιώργος Παπαχρήστου γιόρτασε την ονομαστική του εορτή στο VIP club «Οzel» με παρόντες το μισό Κοινοβούλιο.

Να τους δείτε να χορεύουν αυτό το κλασικό «τώρα διασκεδάζουμε», ύφος και χορός τύπου disco 80s! Αστειεύομαι φυσικά. Όντως υπήρχε μια «κινητικότητα» και ένας ενθουσιασμός, αλλά ο πολιτικός πάντα κρατάει το ύψος του (μέχρι και ο Σημίτης με το 1,60 μ.!). Κι επειδή τη νύχτα το κέντρο ενδιαφέροντος είναι πάντα οι γυναίκες, η Έλενα Ράπτη κέντρισε γρήγορα την προσοχή της μεγάλης παρέας και τα σχόλια για την κοινή της έξοδο με το μεγαλοδικηγόρο (του «Super Deal») Γιάννη Μαρακάκη κατάφεραν να διακόψουν και τις πιο σοβαροφανείς συζητήσεις. Η σκοτεινή διακόσμηση και το σαγηνευτικό ημίφως δεν άργησαν να ξυπνήσουν τις παρασκηνιακές συζητήσεις για πιθανό ανασχηματισμό. Ξενέρωτα πράγματα σε club 2 η ώρα το βράδυ!