Έτοιμη για τον Ησαϊα

02.05.2007
Τόσους γάμους έχουμε δει σε αποκλειστικότητα στην εκπομπή της, καιρός δεν είναι λοιπόν να γίνει εκείνη το πιο λαμπερό θέμα και τα φώτα του «Super star» να πέσουν πάνω της;
Τόσους γάμους έχουμε δει σε αποκλειστικότητα στην εκπομπή της, καιρός δεν είναι λοιπόν να γίνει εκείνη το πιο λαμπερό θέμα και τα φώτα του «Super star» να πέσουν πάνω της; Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Μα αν τελικά η Χριστίνα Λαμπίρη αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μανόλη Μαυρομουστακάκη, το σίγουρο είναι ότι θα κλέψει την παράσταση.

Το χορό του Ησαϊα είναι έτοιμη, όπως όλα δείχνουν, να χορέψει για δεύτερη φορά η Χριστίνα Λαμπίρη. Η οικοδέσποινα του «Super star», πιο λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ, διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Από τη μια η επαγγελματική της πορεία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και η μεσημεριανή της εκπομπή στο Star σημειώνει συνέχεια υψηλή τηλεθέαση, ενώ η ίδια, σύμφωνα και με περσινές έρευνες, αποδείχθηκε από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά της, όλα είναι ρόδινα και στην προσωπική της ζωή, καθώς η Χριστίνα τα τελευταία χρόνια διατηρεί δεσμό με το γνωστό δημοσιογράφο Μανόλη Μαυρομουστακάκη. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, εν αντιθέσει με τον πρώτο καιρό, το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του. Οι εμφανίσεις τους έχουν γίνει πιο συχνές από ποτέ, ενώ πολλές φορές βλέπουμε τον Μανόλη να συνεργάζεται με τη Χριστίνα και για την εκπομπή της.

Όλα αυτά ήταν φυσικό να προκαλέσουν το ερώτημα «αν το ζευγάρι τελικά ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του». Τι λένε όμως οι ίδιοι; Αν και κανείς τους δεν δίνει μια σαφή απάντηση, ωστόσο δεν αρνούνται το ενδεχόμενο ενός γάμου, καθώς και οι δύο παραδέχονται ότι η σχέση τους πλέον έχει ωριμάσει. Μάλιστα, σε προχθεσινή συνέντευξη που έδωσε η Χριστίνα για την πρωινή εκπομπή του σταθμού της «Κάθε μέρα καλημέρα» με την Έμη Λιβανίου ομολόγησε ότι η ίδια θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί. Να δούμε, λοιπόν, πότε θα φάμε κουφέτα!