Κανείς δεν θα μου κλείσει το στόμα!

20.04.2007
Παρασκευή 13 Απριλίου. Στην εκπομπή της που κρατούσε καθηλωμένους 1.500.000 τηλεθεατές η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες

Παρασκευή 13 Απριλίου. Στην εκπομπή της που κρατούσε καθηλωμένους 1.500.000 τηλεθεατές η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των δύο Ελλήνων και του Ρουμάνου στη δολοφονία, την εξαφάνιση του πτώματος του Άλεξ και τη συγκάλυψη αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. Η εκπομπή έφερε στο φως όλα όσα αποκάλυψαν τα δύο ελληνόπουλα και ο Ρουμάνος τις πρώτες ημέρες του περασμένου Ιουνίου. Μετά το τέλος της, όμως, η Αγγελική δέχτηκε ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα. Τι λέει η ίδια: «Δεν γίνεται να μη συνεχίσω να βγάζω στοιχεία που γνωρίζω για μια υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα».

Σημαντικό ρόλο σε αυτό το «θρίλερ» θα παίξει διάσημος Βέλγος επιθεωρητής, ο οποίος είχε και στο παρελθόν ξεσκεπάσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παιδεραστίας. Θα συνεργαστείτε μαζί του;

«Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον επιθεωρητή. Πιστεύω ότι θα φωτίσει πολλές άγνωστες πτυχές της υπόθεσης. Δεν μπορώ να πω περισσότερα όμως».

Οι έρευνές σας προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις

«Όταν βάζεις το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο σε ανεξιχνίαστες υποθέσεις, ξεσηκώνεις αντιδράσεις που το μόνο που κάνουν είναι να συσκοτίζουν και να μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ναι, είναι αλήθεια πως δέχομαι ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα. Ένα έχω να τους πω: Δεν φοβάμαι. Δεν θα μου κλείσει το στόμα κανείς!».