Ηλία, θα με παντρευτείς;

20.04.2007
Οι δεκάποντες μπότες του και τα 5 που εμφανίστηκε στο talent show του ΑΝΤ1 προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Ο 34χρονος Leonid Filatov ξεκαθαρίζει ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου απέκτησε ανταγωνιστή!

Ο δίμετρος Leonid, την περασμένη Παρασκευή παρουσίασε ένα προκλητικό γυμνό show. Όλοι όμως έμειναν άφωνοι όταν φορώντας ένα νυφικό πέπλο σήκωσε τον Ηλία Ψινάκη στον αέρα στην αγκαλιά του. «Ο Ηλίας πιάστηκε εξαπίνης και ούτε που θα φανταζόταν ότι ο Leonid θα του πετούσε την ανθοδέσμη», μας είπαν άνθρωποι της παραγωγής. Ο showman είχε καταφέρει πριν από λίγους μήνες να κάνει το πετυχημένο αμερικάνικο talent show «Αmerica got talent» να τον προσκυνάει. Θεωρήθηκε το απόλυτο φαβορί, αλλά η ψηφοφορία του κοινού τού έδειξε την πόρτα της εξόδου. Σήμερα μας λέει γι αυτό: «Είμαι πρόσφυγας από τη Ρωσία και έχω έναν άλλο τρόπο ζωής. Εξάλλου, μόνο το 10% των τηλεθεατών είναι gay. Από όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι έχω πολλές πιθανότητες να κερδίσω;».

Το ΛΟΙΠΟΝ μίλησε αποκλειστικά με τον Leonid στη Νέα Υόρκη για όλα:

Πώς σου φάνηκε το ελληνικό show;

«Το κοινό ήταν υπέροχο. Πάντως, και αρνητικό να ήταν δεν θα μου φαινόταν περίεργο, έχω συνηθίσει να με πολεμούν».

Κάποιοι μίλησαν για χυδαίο show.

«Τι είναι καλύτερο; Να είσαι αδιάφορος ή προκλητικός και να μιλούν όλοι για σένα;».

Ποιος από τους τρεις κριτές της εκπομπής σου άρεσε περισσότερο;

«Νομίζω ότι φάνηκε η προτίμησή μου. Μου άρεσε πολύ ο Ηλίας. Ήταν ακομπλεξάριστος και έδειχνε να ζει το show μου. Δυστυχώς, δεν είχα το χρόνο να τον γνωρίσω καλύτερα, αλλά είναι πολύ ερωτεύσιμος!».

Τι εννοείς; Σου αρέσει σαν άντρας;

«Ναι, δεν είναι κακό να το παραδεχτώ. Είναι ένας πάρα πολύ γοητευτικός άντρας Μου άρεσε πολύ. Έως και πρόταση γάμου του έκανα» (Γέλια.)

Ξέρεις ότι ο Ηλίας είναι ένας από τους πιο πετυχημένους μάνατζερ;

«Αυτό το μαθαίνω από εσάς. Δεν το ήξερα. Εκτός, λοιπόν, από την πρόταση γάμου θα του κάνω λοιπόν μέσω του περιοδικού σας και πρόταση συνεργασίας. Να γίνει ο μάνατζέρ μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά μαζί...».